020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   E-handelspåsar

   E-handelspåsar - Köpguide

   E-handelspåsar är bra både när varor ska skickas ut och när de ska returneras. På så sätt sparar du på naturens resurser och kunden kan använda samma förpackning för retur. Vi har billiga e-handelspåsar i olika storlekar och utföranden, som enskilda eller i flerpack, flertalet FSC-märkta.

   E-handelspåsar med utmärkt förslutning

   Med en e-handelspåse från Kontorsgiganten kan du vara säker på att inget åker ur försändelsen. Förslutningen är perfekt och eftersom det är perforering i påsen skyddas innehållet även vid tuffare hantering under frakten. Varorna kommer fram i gott skick och kan även returneras utan problem.

   Typer av e-handelspåsar hos Kontorsgiganten

   • Vattentåliga plastpåsar tillverkade av slitstark polyetylenfilm och lämpar sig för tidningar, kataloger och textilier.
   • Kartonger i hållbar och högkvalitativ kartong med enkel öppningsfunktion, lämpar sig för transport av skor, större plagg och större eller tyngre föremål.
   • Postkartonger för gåvor och andra typer av försändelser i olika storlekar. Av stark kartongpapp med säker förslutning.
   • Förstärkta brevpåsar med perforering för sändning av böcker, prover och tjockare dokument.

   För ytterligare förstärkning kan du köpa till bubbelplast och slå in ömtåliga produkter i så får de extra skydd. Vi har även bubbelpåsar och vadderade kuvert som faller inom ramen för e-handelspåsar.

   Har du en paketvåg för enklare frankering? Annars rekommenderar vi att du köper en hos oss.

   Vi har allt inom emballage och försändelser

   Inom vårt sortiment finner du allt du behöver inom frakt och emballage. Om du har en e-handel ska du gardera dig så du alltid har produkter att skicka dina varor säkert och effektivt med. Säkra transporter gör att dina kunder får mer förtroende för dig och att deras ordrar levereras skadefritt och i rätt förpackning. Har du frågor angående emballage och frakt, kontakta gärna vår duktiga kundtjänst.

   Kontorsgiganten levererar alltid snabbt till valfritt ombud eller till dörren och frakten är gratis om du handlar över 995 kronor.

   Ladda mer
   24 av 34