020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Tejp övrigaDubbelhäftande tejpMärktejpMaskeringstejpMonteringstejpVävtejp & övrig tejp

   Tejp övriga

   Tejp övriga - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett riktigt stort utbud av billig tejp för alla behov. Här har vi samlat specialtejper av olika slag men kanske är du istället ute efter våra klassiker kontorstejp eller packtejp? Alla tejper kommer i olika bredd för att du enkelt ska kunna köpa den tejp du behöver till ditt projekt. Vi säljer tejp från välkända varumärken såsom Scotch, Tesa, Staples och Nichiban som alla håller högsta kvalitet och har hög fästförmåga.

   Tejp för alla tillfällen

   Tejp finns i många olika varianter och alla är anpassade för att vara som bäst för sina specifika projekt.

   • Maskeringstejp. Maskeringstejp består av kräppat papper och ett starkt naturgummilim som gör att det enkelt kan fästas både på fasta och ojämna ytor. Används framförallt vid målning av olika ytor som skydd längs kanterna.
   • Vävtejp. Detta är tejpen du ska välja när du behöver en tejp med hög häftförmåga. Finns i silver och svart och kan fästas på de flesta material. Den är dessutom vattentät så du kan använda den även utomhus. Perfekt för att laga saker som gått sönder.
   • Dubbelsidig tejp. En dubbelsidig fästtejp som permanent fäster till exempel plast eller metall på både jämna och ojämna ytor. Består av tjockt syntetgummiklister som håller även i höga temperaturer och fuktiga miljöer.

   Köp tejp och andra kontorstillbehör hos Kontorsgiganten

   Vi på Kontorsgiganten tror på att du ska kunna hitta allt på samma ställe och har därför ett av Sveriges största utbud av kontorsmaterial. Här kan du köpa tejp, pennor och anteckningsblock men även andra saker såsom kontorsmöbler och IT-produkter. Dessutom är det alltid snabb leverans!

   Ladda mer
   24 av 102