020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Stötdämpande emballageBubbelplast & SkumfolieFyllnadsmaterialHållare för pappersrullarKantskyddWellpapp & Emballagepapper

   Stötdämpande material för emballage

   Stötdämpande emballage - Köpguide

   Stötdämpande material har blivit alltmer populärt inom emballage. Oavsett om du säljer produkter online eller i fysiska butiker är det viktigt att ha rätt emballage för att skydda dina varor under transporten. Stötdämpande material kan vara skillnaden mellan en intakt produkt och en som är skadad vid ankomsten till kunden.

   Minska skaderisken med stötdämpande papper

   Stötdämpande material finns i olika former, till exempel skumplast och papper. Dessa material absorberar stötar och vibrationer under transporten, vilket minskar risken för skador på produkterna. Det är särskilt viktigt att använda stötdämpande emballage för sköra produkter som elektronik, glas och keramik.

   Fördelar för företag och verksamheter

   Genom att använda stötdämpande material i ditt emballage visar du dina kunder att du bryr dig om deras produkter och att du prioriterar deras säkerhet. Detta kan bidra till ökad kundnöjdhet och lojalitet, som i sin tur kan leda till fler affärsmöjligheter.

   Att använda stötdämpande material kan också minska kostnaderna för returer och ersättningar. Om en produkt anländer skadad på grund av bristande emballage kan det leda till förlust av försäljning och ytterligare kostnader för retur och ersättning. Genom att investera i stötdämpande material kan du minska risken för sådana händelser och spara pengar på lång sikt.

   Stötdämpande material för olika behov

   Stötdämpande material finns i olika former och storlekar, så det är viktigt att välja rätt material för dina produkter. Här är några tips på vad du kan använda för olika behov:

   • Skumplast: Perfekt för att skydda sköra och tunga produkter, till exempel elektronik och keramik.
   • Papper: Lätt och återvinningsbart, idealiskt för mindre sköra produkter som glas och porslin.
   • Luftkuddar: En enkel och effektiv lösning för att skydda mindre produkter som smycken och leksaker.
   • Wellpapp: Starkt och hållbart material som är lämpligt för att packa stora och tunga produkter.

   Kontorsgiganten är din partner för stötdämpande material och annat kontorsmaterial

   Som ledande återförsäljare av kontorsmaterial erbjuder Kontorsgiganten ett brett utbud av stötdämpande material, inklusive skumplast och stötdämpande papper. Vi har också ett omfattande sortiment av annat emballage och kontorsmaterial som stötdämpande material, till exempel wellpappkartonger, tejp och frakthandlingar.

   Ladda mer
   24 av 112