020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Brevöppnare

   Brevöppnare - Köpguide

   Sprätta breven med en brevöppnare utan att få fula revor i kuverten. Den kan även öppna oskurna sidor i böcker. Vi har vanliga brevknivar och elektriska brevöppnare som gör att du undviker att skära dig. Dock är även våra vanliga brevsprättare säkra eftersom eggen inte är slipad och handtagen är ergonomiska. En brevskärare med kniv är en fin detalj på skrivbordet och är också mycket praktisk om du ibland öppnar många kuvert.

   Ett bra hjälpmedel i verksamheten

   De flesta skickar ut mail när de behöver komma i kontakt med kunder eller andra verksamheter, men vanliga brev och små paket kommer alltid att finnas kvar. Om din verksamhet tar emot olika försändelser och brev kommer brevöppnaren som ett brev på posten och besparar dig dyrbar tid. Stick bara ner knivens spets i ena sidan av kuvertöppningen och dra sedan mot den andra.

   Undvik onödiga hack i breven med brevsprättare

   När du öppnar förseglade brev med händerna kan det ibland hända att du river sönder själva innehållet. Du kanske har bråttom eller har svårt att få upp kuvertet och resultatet kan i värsta fall bli att dokumentet går sönder. Med en brevöppnare undviker du dessa tråkigheter. En brevöppnare med kniv alternativt en elektrisk brevöppnare är gjorda för att enkelt sprätta upp kuvertet och lämna dokumentet intakt.

   Tidsbesparande och behändiga brevöppnare

   Vi har brevöppnare i olika varianter och färger från märken som Maul och Access. Välj mellan användarvänliga brevsprättare med trähandtag eller stålhandtag - eller upptäck den fiffiga elektriska brevöppnaren som kan öppna massor av brev på bara någon minut.

   Övriga produkter inom kontorsmaterial

   Om du tar emot många försändelser kanske du även måste skicka ut en del från din verksamhet. På Kontorsgiganten har du allt inom kontorsmaterial och brevhantering. Sök bland kategorier kuvert och paketvågar. Vi har även frimärken för försändelser både inom landet och till utlandet.