020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Kuvert C5

   Kuvert C5 - Köpguide

   Här hittar du marknadens bredaste sortiment av kuvert i formaten C5. Välj mellan olika försegling av kuvert, färg, tjocklek på kuvertet och om det ska vara fönster. Kuvert med tryck? Se tryckalternativ och kuvert i vår Profilshop Worky by Kontorsgiganten.

   Val av försegling

   Fukthäftade innebär att man ska fukta ytan för att aktivera limmet. Självhäftande betyder att klaffyta och kuvertyta är förbehandlade och limmet aktiveras när de kommer i kontakt med varandra, bra för kuverteringsmaskiner när många kuvert skall stängas snabbt med få arbetsmoment. Förslutning med remsa för att blotta limmet (Peal & Seal) är smidigt men kostar lite extra. Kuvert utan remsa rekommenderar vi att användas inom 6 månader efter köp då klistret riskerar tappa i kraft.

   Vikt och fönster

   Vikten anges inte per kuvert utan är ett ytmått för arket som används vid tillverkning av ett kuvert. Ett 90 grams C5-kuvert är stabilt och trevligt och väger ca 7,7g/st. Med C5-kuvert om standardmässiga 80 gram blir utskicken ekonomiska och vikten 6,8g/st. Högerplacerade fönster kallas H2 och vänsterplacerade V2. Valet av fönsterplacering är beroende på hur brevmallar och fakturamallar ser ut inom företaget.

   Ladda mer
   24 av 38