020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Tvål & KroppsvårdHanddesinfektionHandkräm & HudkrämÖvrigt Tvål & DispensersSchampoSolskyddTandvård & RakningTvål dispenser DAXTvål dispenser Gojo PurellTvål dispenser KatrinTvål dispenser Kimberly ClarkTvål dispenser SoftcareTvål dispenser SterisolTvål dispenser TorkTvål fastTvål flytandeTvåldispenser & GolvstativTvättlappar & Våtservetter

   Tvål och Kroppsvård

   Tvål & Kroppsvård - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av billig tvål och kroppsvård från kvalitativa varumärken som Dax, Tork, Katrin och Estell. Du kan köpa allt från små pumpar med handtvål till stora dunkar för att fylla dispensers. Vi har även andra kroppsvårdsprodukter som våtservetter och tvättlappar. Oavsett om du behöver tvål och kroppsvård till kontoret eller till verksamheter såsom sjukhus, äldreboenden eller förskola och skola har vi det du behöver.

   Tvål och kroppsvård för alla verksamheter

   Att tvätta händerna med tvål är viktigt för att upprätthålla en god hygien. Därmed behöver alla typer av verksamheter tvål på sina toaletter och du kan köpa tvål i många olika varianter här hos oss. Vi har små pumpar med handtvål som passar på kontoret där ni inte är så många anställda. För större företag har vi tvål för dispenser som innehåller 1 liter. Du kan även köpa stora dunkar på 5 liter med tvål som är perfekt när tvålen går åt ofta och du behöver fylla på pumpar. Inom verksamheter som äldrevård och sjukhus där god hygien är av yttersta vikt passar dunkar med tvål extra bra. Inom dessa verksamheter kan det även behövas andra kroppsvårdsprodukter som tvättlappar för att kunna tvätta patienter. Här hittar du även våtservetter i storpack som kan behövas exempelvis på förskola och våtservetter som är individuellt förpackade och kan behövas exempelvis på restaurang för alla de maträtter gästerna ska äta med händerna. Oavsett syfte har vi den de produkter inom kroppsvård som ditt företag behöver.

   Köp billig tvål online på Kontorsgiganten

   Som Sveriges största kontorsvaruhandel erbjuder vi på Kontorsgiganten ett stort utbud av billig tvål och andra kroppsvårdsprodukter för företag och olika verksamheter. Du kan enkelt beställa direkt online och allt levereras snabbt och smidigt direkt till dörr eller postombud.

   Ladda mer
   24 av 776