020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Tvättlappar och våtservetter

   Tvättlappar & Våtservetter - Köpguide

   Både tvättlappar och våtservetter har ett brett användningsområde och kan användas både för personlig hygien och för att torka av ytor. De kan användas såväl till händerna som till större delen av den personliga hygienen vilket gör att de är oumbärliga inom sjukvård, barnomsorg och äldreomsorg samt inom restaurangbranschen och skönhetsvård.

   Olika typer av tvättlappar och våtservetter

   Både tvättlappar och våtservetter är bra att ha men de finns i olika utföranden. Våtservetter är som du säkert hör på namnet, fuktiga servetter och passar bra när du vill ta bort smuts effektivt från händer eller kropp. Välj mellan parfymerade eller oparfymerade.

   Tvättlappar eller pappershanddukar är torra i materialet och passar extra bra när du vill torka dina händer efter tvätt eller när du vill torka av fuktiga ytor.

   Skumtvättlappar

   Du kan även hitta skumtvättlappar som bildar rikligt med skum eftersom de har en mix av vatten och flytande tvål och löddrar därför effektivt när du använder dem.

   Desinfektionsservetter

   Vill du hålla extra god handhygien och undvika smittspridning så är antibakteriella våtservetter ett bra val. De passar lika bra på toaletter och offentliga utrymmen som till sängliggande patienter på vårdinrättningar och deras anhöriga.

   Slängs efter användning

   Efter användning slänger du bara dina våtservetter eller tvättlappar och tar en ny. Du kan enkelt förvara de i en hållare för papppershandukar eller tvättlappar, alternativt lägga fram dem på staplar så att folk lätt kan plocka dem.

   Billiga tvättlappar i smarta förpackningar

   Hos Kontorsgiganten kan du köpa tvättlappar och våtservetter i större eller mindre förpackningar för att ha på lagret. Passa även på att beställa handdesinfektion och tvål & kroppsvård så kan du vara säker på att ha en hygienisk fördelaktig verksamhet som värnar om anställda och patienter. Vi erbjuder alltid billig frakt och snabba leveranser!

   Ladda mer
   24 av 36