020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Handdesinfektion & handsprit

   Handdesinfektion - Köpguide

   Främja god handhygien och uppmuntra medarbetarna och kunderna att använda handsprit. Här på Kontorsgiganten hittar du billig handsprit och handdesinfektion att ställa på toaletterna, i köket och runt om på kontoret eller i korridorerna. Vi rekommenderar alla arbetsplatser att använda handsprit, men framför allt inom vård- och omsorgssektorn.

   Handsprit i storpack

   Handsprit går alltid åt under dagen. Sedan coronaviruset kom har man blivit allt noggrannare att ställa ut handsprit i både butiker, industrier och på kontor för att minska smittorisken. Köper du handsprit i storpack kan du vara säker på att alltid ha tillgång till det. I vårt sortiment hittar du handsprit i storpack från flera leverantörer såsom Alcogel, Katrin och Antibac. Du som föredrar kan också köpa enskilda förpackningar. Välj mellan parfymfri och med parfym.

   Handdesinfektion i flera former

   Hos oss på Kontorsgiganten kan du köpa handsprit i olika former:

   • Som handy wipes eller desinfektionsservett
   • I flytande form som kan föras över i flaska eller sprayflaska
   • Som gel
   • I flytande tvålform som skummar vid handtvätt

   Ett tips är att köpa in flera olika varianter och ha den ena på de allmänna toaletterna och en annan i korridorerna på arbetsplatsen. Ett annat tips är att välja handdesinfektion i förpackningar som är beröringsfria. På så sätt sprids inte bakterier på själva pumpen.

   Virusen som handsprit biter på

   Under vår och höst härjar det flera jobbiga virus som kommer i omgångar eller någon gång om året. Kräksjuka, SARS, covid-19, influensa, HBV, HCV och flera andra virus är vanliga under året. Dessa kan du mota redan i grind om du ser till att använda handsprit. Alla handdesinfektioner är dermatologiskt testade och kan användas om och om igen utan att skada din hud.

   Säkra upp arbetsplatsen mot virus och bakterier

   Att använda handsprit är faktiskt ett av de enklaste och billigaste sätten att hålla sjukdomar som virus och bakterier på avstånd. Köp gärna till andra hygienartiklar som flytande tvål och pappershanddukar till allmänna kök och toaletter. Glöm inte heller vikten av rengöringsmedel vid städning av lokaler.

   Ladda mer
   24 av 116