020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Dammsugare & StädmaskinerDammsugareDammsugarpåsar & FilterDammsugartillbehörFönstertvättmaskinGrovdammsugareHögtryckstvättarMattvättmaskinerSkurmaskinerSkurmaskiner rondellerSop/sugmaskinerVåt- och Torrdammsugare

   Dammsugare och städmaskin

   Dammsugare & Städmaskiner - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett brett utbud av billiga dammsugare och städmaskiner från varumärken som Nilfisk, Kärcher och Activa. Lika viktigt som det är att hålla rent och snyggt hemma är det att hålla rent och fräsch på kontoret och arbetsplatsen. Att vara mån om god hälsa och att sköta städningen ordentligt är en mycket god grund för det att minimera smittorisken och öka hygienen på arbetsplatsen. Här hittar du proffsdammsugare och städmaskiner som möjliggör ordentlig städning. Du hittar även dammsugarpåsar, vanliga filter, munstycken, andra tillbehör och reservdelar till olika dammsugare.

   Proffsdammsugare för tuff smuts

   I denna kategori hittar du proffsdammsugare som tål att användas varje dag. GD930 från Nilfisk är en mycket populär dammsugare bland städare, städfirmor och inköpare av städmaterial till arbetsplatser och offentliga utrymmen. Den är gedigen i sin kvalitet, har stor sugkapacitet och finns med eller utan HEPA-filter. Vi har också VP300 som är en mindre proffsdammsugare som är lättare att bära och förflytta. Förutom dammsugare har vi även flera städmaskiner såsom högtryckstvättar, mattvättmaskiner och skurmaskiner. Städmaskiner är ett måste exempelvis för städföretaget som behöver ta sig an tuffa städutmaningar varje dag.

   Vanliga frågor och svar om dammsugare

   Vilken dammsugare ska man köpa?

   Vilken dammsugare du ska köpa beror på ditt företags behov. Behöver ni en dammsugare för enklare städning av kontorsmiljö eller en kraftfull dammsugare som klarar av grövre smuts exempelvis vid renovering och på byggarbetsplatser? En dammsugare från Nilfisk klarar av både enklare och mer komplicerad städning.

   Vilken dammsugare är bäst?

   Nilfisk har dammsugare av högsta kvalitet som lämpar sig utmärkt för professionell städning. Även Kärcher har bra grovdammsugare för tuffare miljöer.

   Hur fungerar en dammsugare?

   En dammsugare har en motor som med vakuum skapar ett undertryck och sug som gör att damm och smuts åker in i dammsugarpåsen.

   Hur länge håller en dammsugare?

   En dammsugare som tas om hand om väl kan hålla i upp till tio år. Dock är denna livslängden vanligen kortare för proffsdammsugare som används ofta.

   Köp billiga dammsugare och städmaskiner samt mycket mer här på Kontorsgiganten

   Förutom ett gediget sortiment inom dammsugare har vi också ett helt komplett sortiment inom städmaterial, det inkluderar torkpapper, rengöringsmedel, städredskap, städvagnar, säckar och påsar samt mycket annat. Vi har dessutom ett komplett sortiment av kontorsmaterial för de som handlar både städ och vanligt förbrukningsmaterial. Vi är Sveriges största kontorsvaruhandel online med mycket stort utbud och snabba leveranser.

   Ladda mer
   24 av 653