020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Professionella Dammsugarpåsar

   Dammsugarpåsar & Filter - Köpguide

   Hos oss hittar du dammsugarpåsar från flera av de ledande märkena i Sverige som Nilfisk, Activa, Kärcher och Electrolux. Alla påsar håller en hög kvalitet till ett lågt pris. Med rätt dammsugarpåsar får ditt kontor de bästa förutsättningarna för att alltid vara rent och fint. Är du på jakt efter nya tillbehör till din dammsugare hittar du det också här.

   Rätt dammsugarpåse till dammsugaren

   Vi har ett brett utbud av dammsugarpåsar som passar till dammsugare från några av de största märkena. Se till att ha rätt dammsugarpåse till din dammsugare för att du ska få det bästa resultatet. Våra olika märken på dammsugarpåsar är följande:

   • Activa
   • Electrolux
   • Nilfisk
   • Kärcher
   • Taski

   Utöver märke behöver du också bestämma vilket material du vill ha på dina dammsugarpåsar. Välj mellan påsar i papp eller filter.

   • Papperspåsar. Dessa påsar är mer traditionella och används till många av de äldre dammsugarmodellerna.
   • Microfilter/fleecefilterpåse. Påsarna har en högre uppsugningsförmåga än papperspåsar och är mer följsamma. Detta gör att påsen anpassar sig bättre efter dammsugaren.

   Tänk på att inte använda dessa påsar till att dammsuga upp byggdamm och liknande. Byggdammet täpper till lufthålen i påsarna som då blåser upp sig och spricker.

   Byt filter så håller dammsugaren längre

   Det är viktigt att byta filter på dammsugaren med jämna mellanrum. Då håller motorn längre och du riskerar inte att damm blåser ut genom utblåset. Vi har flera olika filter som minskar alla former av utsläpp:

   • Skumfilter sitter under plastlocket i dammsugare och samlar upp det mesta.
   • Pappersfilter sitter tillsammans med skumfilter under plastlocket för att ytterligare minska utsläppen.
   • Motor-toppfilter sitter bakom motorn och samlar upp partiklar.

   HEPA-filter

   Idag har många av de nyare dammsugarna ett så kallat HEPA-filter. Detta är väldigt effektivt och förhindrar dammpartiklar att sprida sig via utblåset på dammsugaren. Filtret rekommenderas att användas för folk som har astma eller allergi.

   Filtret går bara att använda i dammsugare som är gjorda för HEPA-filter, med andra ord går det inte att byta ut ett vanligt filter i en dammsugare mot detta.

   Köp dina tillbehör på Kontorsgiganten

   Ibland behövs vissa delar av dammsugaren bytas ut för att den alltid ska fungera på topp. Du hittar de flesta dammsugartillbehör du kan tänkas behöva här hos oss. Vi har allt från olika munstycken till teleskoprör, dammsugarslang och dammsugardoftkulor. Med andra ord, det kompletta utbudet för dammsugaren på företaget. Vi har snabb frakt, beställer du innan 15:00 skickar vi varorna samma dag!

   Ladda mer
   24 av 81