020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Dammsugartillbehör

   Dammsugartillbehör - Köpguide

   Hos oss hittar du professionella dammsugartillbehör från flera av de ledande märkena i Sverige som Nilfisk, Activa, Kärcher och Electrolux för affärs- och butiksmiljöer. Alla dammsugartillbehör håller en hög kvalitet till ett lågt pris. Med rätt munstycken och felfria slangar och sladdar får ditt kontor de bästa förutsättningarna för effektiv och säker städning. De flesta munstycken har fäste för 32mm rördiameter som är branschstandard men finns även i 40mm diameter.

   Välj rätt dammsugarmunstycke

   Det är inte bara dammsugarpåsar som är förbrukningsvaror till en dammsugare - även dammsugarmunstycken behöver bytas ut med jämna mellanrum för att hålla en effektiv städning med gott resultat. Vi har alla tänkbara modeller.

   • Mattmunstycken. Finns för olika typer av mattor såsom heltäckningsmattor med borstteknik som roterar för effektiv rengöring.
   • Golvmunstycken. Finns i olika bredder och verierar beroende på exemeplvis parkettgolv eller andra golv.
   • Kombimunstycken. Med dessa munstycken kan man fälla ut ett borst i munstycket för parkettdammsugning för att skydda golvet.
   • Möbelmunstycken. Dessa mindre munstycken har borst eller en mjukare dyna för att mjukt dammsuga textiler och mjuka möbler ner i fibrerna utan att de skadas.
   • Fogmunstycken. Ett smalt längre munnstycke för att komma åt i trånga utrymmen och nå lite längre.

   Andra populära dammsugartillbehör

   Andra delar som kan behöva bytas ut är dammsugarslangar, dammsugarrör och sladdarna. Ge dammsugaren lite kärlek så är den som ny igen istället för att köpa ny.

   • Dammsugarslang. Vi har många modeller av dammsugarslangar som ger er maskin nytt liv.
   • Dammsugarrör fast och teleskop. Teleskopmodellen är smidig när man oftare vill variera längden på dammsugarens rör.
   • Sladd med kontakt. Ibland behöver sladden bytas ut och har ni en maskin med kopplingsbar sladd så har vi flera olika längder att välja på.

   Köp dina dammsugarpåsar & filter på Kontorsgiganten

   Håll er dammsugare i bra trim med fräscha dammsugarpåsar och nya filter för en god innomhusmiljö. Med andra ord, det kompletta utbudet för dammsugaren på företaget. Vi har snabb frakt, beställer du innan 15:00 skickar vi varorna samma dag!

   Ladda mer
   24 av 51