Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Grovdammsugare

   Grovdammsugare - Köpguide

   Här hittar du grovdammsugare från välkända kvalitetsvarumärken som Kärcher och Nilfisk. Grovdammsugare hanterar enkelt allt från vanligt damm till grövre smuts och vätskor. Med en grovdammsugare får du en kraftfull rengöringsmaskin som fungerar lika bra i kontorsmiljöer som i verkstäder och andra mer krävande områden.

   Kraftfull rengöring i vått och torrt

   Grovdammsugare är gjorda för att tåla tuffa arbetsmiljöer. Deras effektivitet och pålitlighet gör dem till en favorit i både kommersiella och industriella sammanhang. Alla grovdammsugare i vårt sortiment är utrustade med kraftfulla motorer och robusta behållare, vilket gör det enkelt att suga upp allt från fina dammpartiklar till större smuts och spill. Grovdammsugare tillverkas av mycket hållbara material och har en robust design, vilket gör dem till en pålitlig rengöringspartner under många år framöver.

   Grovdammsugare som är enkla och bekväma att använda

   Trots deras kraft och robusthet är samtliga grovdammsugare i vårt sortiment designade med användarvänlighet i åtanke. Med ergonomiska handtag, smidiga hjul och långa elsladdar är de enkla att manövrera och använda, även under långa arbetspass. De har stora behållare och kommer med smarta system för snabbt byte av tillbehör.

   Många användningsområden

   Grovdammsugare är inte bara begränsade till rengöring av golv och andra plana ytor. De kan även användas för att rengöra ventilationssystem, maskiner, fordon och annan utrustning, vilket gör dem till en praktisk och mångsidig lösning för alla dina rengöringsbehov.

   Effektiva filter för bästa rengöringsresultat

   För att effektivt kunna fånga upp även de minsta dammpartiklarna är alla grovdammsugare i vårt sortiment utrustade med högkvalitativa filter. Detta säkerställer inte bara en grundlig rengöring utan bidrar även till en hälsosammare arbetsmiljö genom att spridningen av damm och allergener minimeras.

   Allt inom städ och hygien hos Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten är vi stolta över att kunna erbjuda ett av marknadens största sortiment av städ- och hygienprodukter till både företag och privatpersoner. Oavsett om du letar efter rengöringsmedel, dammsugarpåsar eller kraftfulla skurmaskiner hittar du det här hos oss.

   Vårt utbud består av noggrant utvalda produkter från välkända varumärken. Hos oss får du alltid snabb leverans och professionell kundservice för att din shoppingupplevelse ska bli så smidig och effektiv som möjligt. Utforska hela vårt sortiment idag och hitta den optimala rengöringslösningen för dina behov hos oss på Kontorsgiganten.

   Populär
   Grovdammsugare KÄRCHER NT 22/1 Ap Te
   Grovdammsugare KÄRCHER NT 22/1 Ap Te
   2 389 kr/st

   1-2 dagar

   Grovdammsugare NILFISK Buddy II, 18L
   Grovdammsugare NILFISK Buddy II, 18L
   1 285 kr/st

   2-3 dagar

   Grovdammsugare KÄRCHER NT 30/1 Tact
   Grovdammsugare KÄRCHER NT 30/1 Tact
   6 479 kr/st

   Beställningsvara