020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Skurmaskiner

   Skurmaskiner - Köpguide

   Handla billiga skurmaskiner med tillbehör och rengöringsmedel. I vårt sortiment hittar du effektiva skurmaskiner för vanligt golv såväl som industrigolv. En åkbar skurmaskin underlättar städningen och gör att jobbet blir klart snabbare. Vi har skurmaskiner för golv från varumärken som Kärcher, Nilfisk och NITOCLEAN.

   Investera i en stor skurmaskin för enklare städning av golv

   En stor och åkbar skurmaskin är perfekt för din städfirma eller för kommunal städning på allmänna platser. Med en åkbar skurmaskin tar du dig an större ytor under kortare tid och kan på så sätt hinna med flera städprojekt under dagen. Trots den stora storleken är en stor skurmaskin från vårt sortiment enkel att hantera, ger stor skurbredd och tillhandahåller ett gott resultat.

   Våra andra skurmaskiner för golv

   Behöver du en skurmaskin för mindre yta är en kombiskurmaskin det bästa valet. Dessa passar bland annat inom följande områden:

   • I butiker
   • På restauranger
   • På kontoret
   • På salongen
   • I caféet
   • På hotell

   Det praktiska med en kombiskurmaskin är att den har skurning och torkning i samma maskin vilket gör att du får jobbet klart på kortare tid och golvet kan användas direkt när städningen är klar.

   Tillbehör och enklare städprodukter

   Är en skurmaskin lite överkurs för dig och dina behov kan du givetvis också hitta enklare städprodukter som skurborstar, skumsprutor och golvvårdsmaskiner. Vi har även dammsugare och fönstertvättmaskiner för en komplett städning. Titta även i vårt övriga sortiment av rengöringsprodukter för att se vad som behövs.

   Bra pris på din skurmaskin hos Kontorsgiganten

   En skurmaskin kan variera i pris beroende på varumärke och storlek samt vilka funktioner den har. På Kontorsgiganten håller vi alltid priserna nere och breddar vårt sortiment så att du alltid kan hitta en skurmaskin eller tillbehör som passar dig och plånboken.

   Ladda mer
   24 av 95