020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Avfallssäckar & PåsarBuntbandMiljöpåsar & KompostpåsarPapperssäckarPlastsäckar & SopsäckarSäckställ & SäckvagnarSäcksystem Longopac®SäcktrådSanitetspåsarSoppåsar & PapperskorgspåsarSoppåsar Tåg & Buss - Sopi®

   Avfallssäckar & Påsar

   Avfallssäckar & Påsar - Köpguide

   Sopsäckar, papperskorgspåsar och plastpåsar använder du varje dag. Oftast utan att tänka desto mera på det. Det finns mängder av påsar och säckar som passar till olika ändamål. En stor kategori är för avfallshantering, för till exempel matavfall eller vårdavfall.

   Säckar finns i både plast och papper. Plastsäckar används vid sophantering och kanske den vanligaste vi använder. Papperssäckar gjorda i oblekt kraftpapper som tål väta. Samla pappersavfall i en papperssäck och återvinn säck och papper.

   Har du en kompost? Vi har miljöpåsar och kompostpåsar som det går bra att slänga i komposten. Kompostpåsarna är gjorda i papper medan miljöpåsarna är gjorda av 100% biologiskt nedbrytbart material.

   Sop-, pappers-, och plastsäckar samt plastpåsar finns i olika tjocklekar, storlekar och färger för att underlätta sophantering och sortering.

   Ladda mer
   24 av 408