Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Buntband

   Buntband - Köpguide

   Hos oss på Kontorsgiganten hittar du hållbara och pålitliga buntband i svart eller vitt och i flera olika storlekar.&zwsp;&zwsp; Buntband är praktiska små verktyg som bland annat används för att hålla ihop eller organisera kablar, ledningar, ljusslingor och andra mindre föremål, men med lite kreativitet är användningsområdena nästan oändliga. Att använda buntband är väldigt enkelt – man trär bara den spetsiga änden genom låshuvudet och drar åt det tills det sitter säkert runt sakerna man vill fästa ihop.

   Kraftiga buntband för extra hållbarhet

   Våra kraftiga buntband är gjorda för att klara av även de tuffaste uppgifterna. De är tillverkade av högkvalitativa material för maximal hållbarhet. Buntband kommer i olika färger för olika behov – välj svarta för mer krävande miljöer.

   Svarta buntband med UV-beständighet

   Våra svarta buntband är perfekta när du ska fästa saker utomhus. Svarta band har viss UV-beständighet vilket gör att de kan exponeras för solljus under längre tid än transparenta buntband. Givetvis går det lika bra att använda dem inomhus.

   Vita buntband – klassiska och populära

   Vita eller transparenta buntband är klassiska och diskreta. De är slitstarka och tillverkade i ett följsamt material som anpassar sig i förhållande till luftfuktigheten. Vita buntband är bäst för inomhusbruk.

   Säkra och pålitliga buntband

   Säkerhet och pålitlighet är av yttersta vikt när det gäller buntband. Hos oss hittar du noggrant utvalda kvalitetsprodukter från välrenommerade varumärken. Buntbanden i vårt sortiment är både hållbara och starka och håller ihop dina föremål utan att skada dem. De är lätta att dra åt och låsa, vilket gör dem till ett effektivt verktyg för snabb organisering och fixering av olika föremål.

   Köp buntband online hos Kontorsgiganten

   Hos oss på Kontorsgiganten hittar du buntband för alla dina behov. Utforska resten av vårt stora sortiment för att hitta allt du behöver för ditt nästa projekt eller för att hålla din arbetsplats ren och organiserad. Är det kanske dags att fylla på rengöringsmedel, avfallssäckar eller handdesinfektion? Med Kontorsgiganten kan du lita på att du alltid får högkvalitativa produkter och snabb leverans, allt för att din shoppingupplevelse ska vara så smidig som möjligt.

   Populär
   Buntband GELIA 200mmx4,8mm vit 100/fp
   Buntband GELIA 200mmx4,8mm vit 100/fp
   66 kr/frp

   1-2 dagar

   Buntband GELIA 200mmx4,8mm svart 100/fp
   Buntband GELIA 200mmx4,8mm svart 100/fp
   55 kr/frp

   Tillfälligt slut

   Buntband 4,6x390mm Svart 100/fp
   Buntband 4,6x390mm Svart 100/fp
   237 kr/frp

   Beställningsvara