020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Matavfallspåsar & Papperssäckar

   Papperssäckar - Köpguide

   Här hittar du papperssäckar som är komposterbara. Vi säljer papperssäckar online, vi säljer även plastsäckar och andra typer av säckar. Pappsäckar är en utmärkt produkt då den är miljövänlig, komposterbar och passar mycket bra för stora mängder matavfall som kommer från proffskök. Se även våra soptunnor och kärl för återvinning.

   Våtstarkt kraftpapper

   De flesta av dessa papperssäckar (även kallade pappsäckar) är miljövänliga i våtstarkt kraftpapper. De förmultnar i komposten och passar således väldigt bra för matavfall eller annat biologiskt avfall som trädgårdsavfall till exempel. Du kan välja mellan 1-bland eller 2-bladssäckar som varierar lite i styrka, men alla är gjorda för att hålla för större belastningar.

   Matavfallspåsar

   Dessa påsar är avsedda för matavfall från hushållssopor till storkök från mindre 9L påsar till 140L. Självklart är även dessa biologiskt nedbrytbara och tillverkade av våtstarkt kraftpapper och slängs i bruna soptunnor avsedda för kompost och matavfall.

   Allt annat inom källsortering och annan kontorsförbrukning

   Hos oss hittar du allt inom städ och kontorsmaterial. Vårt sortiment inom städ täcker alltifrån torkpapper, till rengöringsmedel, städredskap och så klart soppåsar och sopsäckar. Sortiment är specialanpassat för arbetsplatser och vi är säkra på att vi har det du behöver.