020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Soppåsar & Papperskorgspåsar

   Soppåsar & Papperskorgspåsar - Köpguide

   I denna kategori hittar du ett stort utbud av soppåsar och papperskorgspåsar i många olika varianter. Vi har exempelvis soppåsar på rulle, soppåsar med knytband och papperskorgspåsar från BRABANTIA, ABENA, LONGOPAC och andra märken. Allt som behövs för att era lokaler ska kunna hållas rena och fräscha. Välj mellan soppåsar i olika tjocklek i plasten, olika färger och olika storlek - alla för olika ändamål.

   Soppåsar i olika varianter

   En soppåse kommer i ett flertal olika varianter för att uppfylla olika typer av behov. Kanske behöver du en soppåse som är extra tjock i plasten om ert avfall är tungt? Eller behöver ni soppåsar i en viss storlek för att de ska passa i era papperskorgar? Oavsett hittar du den soppåse ni behöver här!

   • Soppåsar på rulle - Nästan alla typer av soppåsar kommer på rulle. Detta är praktiskt då rullarna är enkla att förvara och det är lätt att dra av en påse när du behöver en. Oavsett vilken typ av verksamhet ni har kommer soppåsar på rulle komma att användas, om det så är på kontoret, inom skolverksamheten, restaurangverksamheten, i butiken eller på lagret.
   • Soppåsar med knytband - Soppåsar med knytband är praktiskt då du kan bära dem i handtagen och även knyta ihop handtagen när de är fyllda med sopor. På så vis riskerar du inte att avfallet trillar ut.
   • Papperskorgspåsar - Papperskorgspåsar är ett måste i papperskorgen vid skrivborden på kontoret och i skolan. Du hittar rätt typ av påsar här!

   Brabantia soppåsar

   Tyska Brabantia är världsledande inom pedalhinkar och tillverkar anpassade soppåsar för varje modell. Brabantia soppåsar har knytband för enkel förslutning och microskopiska hål för att enkelt sättas i och fyllas med innehåll, är 100% återvinningsbara och har SmartFit som garanterar att de passar perfekt i din soptunna. Alla Brabantias påsar har en bokstavsmärkning - se vilken modell av påse du ska ha under locket i din pedalhink.

   Köp billiga soppåsar online på Kontorsgiganten

   Här på Kontorsgiganten kan du köpa billiga soppåsar online samt alla tillbehör som behövs såsom papperskorgar och soptunnor. Vi har även ett stort utbud av städredskap och rengöringsmedel samt allt kontorsmaterial ni kan tänkas behöva på företaget. Beställ innan kl 15 så skickar vi din beställning samma dag!

   Ladda mer
   24 av 146