020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Sopsäckar & Plastsäckar

   Plastsäckar & Sopsäckar - Köpguide

   I denna kategori hittar du ett brett sortiment av billiga sopsäckar och plastsäckar i många olika varianter. Välj exempelvis om du vill ha en sopsäck med eller utan knythandtag, vilken tjocklek plasten det ska vara och vilken storlek du behöver. Du kan även välja på ett antal olika färger vilket är användbart om ni sopsorterar på arbetsplatsen. Oavsett vilken typ av sopsäck eller plastsäck du väljer kan vi garantera att produkten håller hög kvalitet utan att dra upp på priset.

   Välj sopsäck och plastsäck efter era behov

   Sopsäckar och plastsäckar är något som dagligen används inom alla typer av verksamheter. Olika typer av avfall finns såväl inom skolverksamhet, restaurangverksamhet och handel samt på alla kontor. Vilken typ av sopsäckar eller plastsäck just ni behöver beror på era behov men ett tips är att ha flera olika varianter tillgängliga i städskrubben.

   • Storlek - Sopsäckar kommer i en rad olika storlekar såsom 350 liter 240 liter, 125 liter, 60 liter och många fler. Vilken storlek du behöver beror till en viss del på vad för typ av avfall ni har samt om ni är många i verksamheten så att sopsäckarna blir fulla snabbt.
   • Färg - Att vara miljövänliga blir allt viktigare för företag och en stor del av detta innebär att sopsortera. För att göra det lättare att sopsortera kan ni använda er av sopsäckar och plastsäckar i olika färger så blir det tydligt vad som ska slängas var.
   • Funktioner - Vill ni ha sopsäckar med eller utan handtag? Har säcken handtag är den enkel att knyta ihop och bära.
   • Tjocklek på plast (my) - Är ert avfall ofta tungt är plastsäckar X-strong att rekommendera. Plasten är extra tjock och risken för att säcken går sönder minskar.

   Köp sopsäckar och mycket annat på Kontorsgiganten

   Hos oss kan du köpa alla sopsäckar och plastsäckar du behöver samt allt annat till kontoret. Vi har ett stort utbud och levererar alltid snabbt och smidigt direkt till dörr eller postombud.

   Ladda mer
   24 av 139