020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Tork tvåldispenser

   Tvål dispenser Tork - Köpguide

   Behöver ditt företag eller din verksamhet effektiva och hygieniska lösningar för handtvätt? På Kontorsgiganten hittar du ett brett utbud av Tork tvålautomater som passar perfekt inom äldrevård, sjukhus, skolor, restauranger, frisersalonger och mycket mer. Med våra Tork dispensrar med tvål kan du inte bara främja en god hygien utan också göra handtvätten till en smidig och bekväm upplevelse för dina anställda och besökare.

   Effektiv och skonsam handtvätt med Tork tvålautomat

   Tork tvåldispenser är en oumbärlig produkt som kommer till nytta i olika situationer. Oavsett om det är på ett äldreboende där hygien är av yttersta vikt eller på ett restaurangkök där personalen måste tvätta händerna frekvent, är våra tvåldispensrar från Tork den perfekta lösningen. Våra dispensrar erbjuder olika tvålformat, såsom skum eller flytande handtvål, för att passa olika preferenser och behov. Den speciellt framtagna tvålen är både skonsam och effektiv. Den är oparfymerad och dermatologiskt testad för att minimera risken för hudirritation.

   En investering i hälsa, miljö och hygien

   Att ha en Tork tvålautomat på plats är mer än bara en bekvämlighet - det är en investering i hälsa och hygien för ditt företag eller din verksamhet. Genom att erbjuda en lättillgänglig och effektiv handtvättslösning främjar du en ren miljö och minskar risken för spridning av bakterier och smittsamma sjukdomar. För sjukhus och vårdinrättningar är detta av särskild vikt för att skydda både personal och patienter.

   En annan fördel med en tvåldispenser från Tork är dess ekonomiska och miljövänliga natur. Dispensern doserar ut rätt mängd tvål varje gång, vilket minskar överkonsumtion och onödigt spill. Dessutom kan du välja dispensermodeller som är kompatibla med refillpaket, vilket sparar på förpackningsmaterial och minskar avfallet.

   Hitta rätt tvåldispenser från Tork hos Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten erbjuder vi ett omfattande sortiment av Tork dispenser med tvål som passar alla typer av företag och branscher. Vi har dispensermodeller i olika storlekar och utföranden för att passa olika behov och utrymmen. Våra produkter är av hög kvalitet och tillförlitliga, vilket gör att du kan lita på att de kommer att prestera på bästa sätt under lång tid.

   Köp annat förbrukningsmaterial

   Utöver Tork tvåldispenser hittar du också andra produkter som kan vara relevanta för ditt företag eller din verksamhet. Exempelvis erbjuder vi ett sortiment av pappershanddukar och toalettpapper, städredskap och rengöringsmedel för kontor och arbetsplatser. Genom att handla hos Kontorsgiganten kan du effektivisera din inköpsprocess och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

   Ladda mer
   24 av 33