020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Flytande tvål

   Tvål flytande - Köpguide

   Låt aldrig kontoret, salongen, skolan, myndigheten eller kommersiella kök och offentliga toaletter stå utan flytande tvål. Flytande handtvål hjälper till att hålla hygienen och hålla undan bakterier för att minska smittrisken. Dessutom är det alltid en härlig känsla att ha väldoftande händer när som helst under dagen.

   Tvål som är flytande är mer hygieniskt än vanlig tvål som berörs av en massa händer hela dagen. Tvålen levereras i praktiska förpackningar med pumphållare som gör att du får ut just den rimliga mängd tvål som behövs för en vanlig handtvätt.

   Flytande tvål på dunk för frekventare användning

   För större kommersiella och offentliga utrymmen behövs vanligen mer flytande tvål och då kan det vara bra att beställa flytande tvål på dunk. På så sätt behövs förpackningen inte bytas ut hela tiden utan du fyller bara på den flytande handtvålen när det börjar ta slut. På Kontorsgiganten kan du välja mellan parfymerad eller oparfymerad handtvål.

   Välj bland härliga dofter

   På mindre toaletter eller kontorstoaletter som även kunder kan tänkas besöka är det en bra idé att ha ett urval av olika flytande handtvål med diverse fräscha dofter. Vi har flera underbara dofter på tvål så att du kan byta vid behov:

   • Ananas
   • Orkidé
   • Rosmarin/Bergamott
   • Kiwi & Lime

   TIPS! Det är alltid en god idé att även välja en oparfymerad variant eftersom vissa besökare kan ha extra känslig hud eller lida av allergier.

   Behöver du tillbehör såsom dispenser och hållare?

   Det är alltid fräschare och bekvämare för alla om den flytande handtvålen sitter i en dispenser eller hänger i ett stativ. Vi på Kontorsgiganten har ett brett utbud av olika stativ och dispensers för tvål i allmänna utrymmen.

   Tänk på att det även kan vara bra att köpa till handdesinfektion för extra bakteriedödande effekt, samt mjuka och sköna pappershanddukar för den bästa och renaste upplevelsen. Vi levererar alltid med snabba leveranser och till billig frakt.

   Ladda mer
   24 av 225