020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Handkräm

   Handkräm & Hudkräm - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av bra handkrämer från varumärken såsom Atrix, Abena, Dax och O'Keefes. Inom många yrken såsom vården, barn- och äldreomsorg och restaurang tvättar man ofta händerna vilket leder till torra händer. Därmed bör det alltid finnas tillgång till handkräm för torra händer för alla anställda. Hos oss kan du köpa allt från små tuber med handkräm som är enkla att bära med sig till stora förpackningar på 1 liter som underlättar på arbetsplatser där handkrämen ofta går åt.

   Handkräm för torra händer

   Bra handkräm för torra händer är en räddare i nöden för den som jobbar mycket med händerna. När händerna tvättas flera gånger per dag torkas huden ut och det kan uppstå fnasig hud eller sprickor som gör ont. Genom att återfukta händerna med bra handkräm efter varje handtvätt kan du undvika framtida problem och se till att dina händer alltid är mjuka. Detta är framförallt viktigt under de kalla höst och vintermånaderna då huden är extra ömtålig. Smörj gärna händerna med handkräm för torra händer flera gånger under arbetsdagen så de inte hinner torka ut. Se till att alltid erbjuda anställda bra handkräm för en trevligare arbetsplats.

   Bar handkräm från bra varumärken

   Vi erbjuder bra handkrämer från välkända varumärken för att du ska kunna lita på att ni får  handkräm som fungerar. Några av de varumärken på handkräm som du hittar hos oss är följande:

   • Atrix
   • Dax
   • O'Keefes
   • Helosan
   • Decubal
   • Stokolan
   • Sterisol

   Allt för vård och omsorg här på Kontorsgiganten

   Hos oss på Kontorsgiganten hittar du allt för vård och omsorg, såsom bra handkräm och hudkrämer, hudförband, medicintillbehör och labmaterial samt mycket mer. Vi har dessutom ett stort utbud av kontorstillbehör, IT och elektronik samt städprodukter - med andra ord kan du hitta allt företaget behöver på ett och samma ställe. Alltid med snabba leveranser!

   Ladda mer
   24 av 76