020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Plastförkläden

   Plastförkläden - Köpguide

   Plastförkläden eller skyddsförkläden - hos oss på Kontorsgiganten hittar du billiga förkläden för hotell och restaurang, sjukvård och industri. Alla förkläden är förpackade för bästa möjliga skydd tills det används. Vi har förkläden med och utan ärmar, med tumhål, samt besöksjackor som lämpar sig för besök i laboratorium.

   Plastförkläde engångs

   Våra plastförkläden finns som flerpack eller enpack. Använder du ofta skyddsförkläden rekommenderar vi att du köper flera i en förpackning och stuvar undan på lagret. Om du behöver ett fullgott skydd för hela kroppen kan du köpa billiga förkläden i form av rockar, jackor och förkläden med ärmar. Dessa lämpar sig extra mycket om du arbetar i labb, livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin, i storkök eller inom sjukvården och kirurgin.

   Samtliga skyddsrockar och förkläden är enkla att ta på sig. Antingen knyts de i ryggen eller så drar du det bara över huvudet.

   Material i plastförkläden

   De olika förklädena kommer i olika material. De flesta är gjorda av polyeten eller vattentätt laminat. Du kan också köpa nedbrytbara skyddsförkläden som är skonsamma mot miljön och som bryts ned och tillverkas som nya. Tänk på att skaffa vattentäta förkläden om du måste skydda dig mot kroppsvätskor eller andra farliga vätskor och ämnen. Du kan också behöva skyddskläder såsom skoskydd, handskar och skyddsglasögon. Här på Kontorsgiganten erbjuder vi ett komplett sortiment av beklädnad och skydd för den bransch du arbetar i.

   Kontorsgiganten - Sveriges största e-handel av kontorsvaror

   På Kontorsgiganten har du allt du behöver inom all typ av allmän arbetsplatsutrustning och kontor. Vi kan erbjuda något för alla branscher. Våra leverantörer ser alltid till att leverera produkter av hög standard, dock till ett rimligt pris. Dina ordrar bearbetas snabbt och smidigt och du får din beställning inom 3 arbetsdagar, alltid fraktfritt om du som företag handlar över 995 kr.