020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Skyddsglasögon

   Skyddsglasögon - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten finns det ett stort utbud av billiga skyddsglasögon från välkända varumärken såsom 3M och Durable. Hos oss hittar du skyddsglasögon i flera olika färger och med olika beläggningar och linstyper för att du ska hitta det ögonskydd som passar dig och dina behov. Många går även att justera för att få till den bästa passformen och komforten så att du kan använda ögonskydd i flera timmar utan problem. Köp skyddsglasögon här som är ett måste exempelvis inom sjukvården, på byggarbetsplatser och inom vissa industrier.

   Ögonskydd av högsta kvalitet

   Ögonskydd är otroligt viktigt, till och med lagstadgat, inom många yrken för att inte riskera att skador ska uppstå. Ett av de bästa sätten att skydda dina ögon på är genom att använda skyddsglasögon som ger täckning samtidigt som de inte förhindrar din sikt. Alla skyddsglasögon du kan köpa här håller högsta kvalitet och är gjorda av tålig plast som står emot både repor och slag. Med flera olika inställningar kan du justera glasögonen så att de sitter ordentligt för att ge det bästa skyddet. De mjuka skalmarna ger dessutom maximal komfort och många av skyddsglasögonen kan utan problem användas över dina vanliga glasögonen utan att störa synfältet. Välj mellan klara, gula eller svarta linser - allt beroende på vilka behov du har. Flera av skyddsglasögonen du hittar hos oss är enligt europeiska standarder för att du ska vara säker på att få ögonskydd som är anpassat efter de krav som gäller på din arbetsplats.

   Skyddsglasögon och säkerhetsutrustning hos Kontorsgiganten

   Vi har ett brett utbud av skyddsglasögon och många andra produkter som gör dig säker på din arbetsplats. Oavsett om du jobbar inom sjukvård eller industri är skyddsutrustning av yttersta vikt och du hittar allt som behövs hos oss. Vi levererar allt snabbt och effektivt direkt till dörr eller postombud!

   Ladda mer
   24 av 49