020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Skoskydd

   Skoskydd - Köpguide

   Skoskydd för tillfällen som kräver extra försiktighet när det gäller hygien. Används som ett grundskydd mot spridning av virus, bakterier, smuts och fukt. Hos oss hittar du marknadsledande och kvalitetssäkrade varumärken som Abena, Granberg och Polynova. Klicka på respektive produkt för att säkerställa att du väljer rätt material och storlek på dina skoskydd.

   OBS! Skoskydd är en engångsartikel och bör slängas när det är använt. Kan slängas bland brännbart eller hushållssopor.

   Skoskydd för engångsanvändning

   Vi har ett brett utbud av skoskydd som är kvalitetssäkrade och hygieniska att använda. Skoskydd används bland annat för att undvika spridning av:

   • Virus
   • Bakterier
   • Smuts
   • Grus
   • Damm

   Tänk på att ett skoskydd är en engångsartikel som bör slängas direkt efter användning. Skoskydd sorteras som brännbart och slängs exempelvis i hushållssoporna. Bland vårt sortiment hittar du även praktiska dispenser som gör det enkelt att förse sig med ett par skoskydd varje gång du beträder ett område där det krävs extra hög beaktande av hygienföreskrifter.

   Gör det enkelt att slänga använda skoskydd

   Det är av största vikt att ett skoskydd inte återanvänds. För att minimera risken för spridning av bakterier och dylikt bör man slänga skoskyddet i samband med att man lämnar lokalen. Se därför till att det finns ett lättillgängligt sorteringskärl för förbrukade överdrag. Placera en sådan behållare i anslutning till utgången så minimerar du risken att sprida vidare eventuella orenheter till nästa lokal eller rum.

   Köp dina skoskydd enkelt på Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten säljer vi enbart produkter av välrenommerade och säkerhetsklassade varumärken. Våra kunder ställer höga krav på tillförsikt. Arbetar du inom vård, omsorg eller liknande som kräver extra försiktighet vad gäller hygien kan du hitta liknande produkter i våra andra kategorier. Klicka på "Beklädnad och skydd" så kan du hitta liknande produkter. Hos oss får du snabb frakt: beställer du innan 13:30 skickar vi varorna samma dag.