020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Ficklampor

   Ficklampor & Pannlampor - Köpguide

   Här hittar du vårt stora utbud av billiga ficklampor i olika varianter. Vi har allt från stora ficklampor med riktigt stark lyskraft till små pannlampor som är perfekta när du är ute och går i mörkret. Vilken ficklampa du ska välja beror på vilka behov du har. Vill du att ficklampan ska nå långt och ha ett riktat ljus eller ska lampan lysa bredare för att du lättare ska få en överblick i mörkret?

   Tänk på följande när du ska köpa ficklampa

   Behöver du en ficklampa hemma som säkerhet när strömmen går funkar oftast vilken ficklampa som helst. Ska du istället ha med dig en ficklampa och använda vid specifika tillfällen finns det en del att ta i beaktning inför ditt köp.

   Vattentät

   Ska du ut på vandring eller bo ute i naturen är det bra om din ficklampa är vattentålig. Detta ser du på det som kallas för IPX-klass. Några vanliga klasser är följande:

   • IPX4 kan användas i kraftigt regn och klarar vattenstänk.
   • IPX6 klarar mycket vatten men kan inte vara nedsänkt i vatten en längre tid.
   • IPX7 kan sänkas ner i vatten på upp till 1 meters djup i max 30 minuter.
   • IPX8 är det högsta skyddet och klarar att sänkas till 1,5 meters djup i 30 minuter.

   Styrka

   Ficklampans styrka mäts i lumen där högre värde ger starkare ljus. 10 lumen ger väldigt svagt ljust med lampor på över 1000 lumen ger en extrem ljusstyrka. För vardagligt bruk fungerar en lampa på 160-200 lumen bra.

   Storlek

   Vi har ficklampor i flera olika storlekar så att du enkelt ska kunna hitta den som passar för dig och dina behov. En minificklampa är perfekt att ha med sig för de tillfällena då du behöver lysa snabbt och smidigt. En stor och tålig ficklampa är bra när du till exempel behöver bra ljus för olika arbeten.

   Ladda mer
   24 av 28