020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Operationsmössor och hårnät

   OP-mössor & Hårnät - Köpguide

   På Kontorsgiganten hittar du allt du behöver för bästa möjliga skydd inom sjukvården och industriella miljöer. Alla operationsmössor, hårnät och skäggnät i vårt sortiment är designade för att minska risken för kontaminering i alla miljöer där det ställs krav på hög hygiensk standard. De håller effektivt undan hår och skägg för att säkerställa att inga lösa hårstrån eller mikroorganismer faller ut och kontaminerar omgivningen.

   Operationsmössa engångs – hygieniskt och praktiskt

   Våra operationsmössor och hårnät för engångsbruk är idealiska för sjukhus, livsmedelsföretag, läkemedelsbolag och andra produktionsmiljöer där engångsprodukter är nödvändiga för att upprätthålla strikta hygienstandarder. De är både komfortabla att bära och effektiva vad gäller att förhindra spridning av hår, svett och skadliga partiklar. En bra operationsmössa hjälper till att hålla håret på plats men kan också bidra till att minska svettning, vilket ger en bekvämare arbetsmiljö. Hos oss hittar du operationsmössor i en mängd olika färger, som gör det enkelt att snabbt identifiera vilken roll eller avdelning en person tillhör.

   Hårnät och skäggnät

   Hos oss hittar du hårnät och skäggnät som passar i alla situationer där det är viktigt att förhindra att lösa hårstrån faller ut och potentiellt kontaminerar omgivningen. De är optimala att använda inom livsmedelsindustrin, där det är av yttersta vikt att säkerställa att inga hårstrån hamnar i matprodukterna, men även i laboratorier, tillverkningsanläggningar, och andra miljöer där renhet och kontaminationskontroll är nödvändigt.

   Material och komfort

   Hos oss hittar du operationsmössor och hårnät av högsta kvalitet. Vi har latexfria operationsmössor som kommer i onesize och passar alla. Våra operationsmössor är mjuka, andas och är hållbara, vilket gör dem bekväma att bära även under längre perioder.

   Hygienprodukter för alla dina behov

   Utöver vårt sortiment av operationsmössor, hårnät och skäggnät erbjuder Kontorsgiganten en rad andra produkter för att säkerställa en hygienisk arbetsmiljö. Bläddra gärna igenom vårt sortiment av desinfektionsmedel, operationshandskar, arbetsskor, skyddsoveraller och övriga skyddskläder.

   Ladda mer
   24 av 311