020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Desinfektionsmedel

   Desinfektionsmedel - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten hittar du Sveriges största utbud av desinfektionsmedel från varumärken som Dax, Liv, Nilfisk, Virkon och många fler. Ytdesinfektion är av yttersta vikt inom många branscher, framförallt inom vård och omsorg för att bakterier och sjukdomar inte ska spridas. Sjukhus, ålderdomshem och förskola är typiska platser där det är viktigt att använda desinfektionsmedel vid städning och gärna torka av regelbundet med desinficeringsspray under dagens gång.

   Ytdesinfektion för alla verksamheter

   Inom verksamheter där det rör sig många människor är ytdesinfektion A och O. Genom att rengöra med desinfektionsmedel förhindrar man att bakterier och virus sprids och därmed tråkiga sjukdomar. Detta är extra viktigt för att förhindra spridningen av coronaviruset. Många av de desinficeringsspray du hittar hos oss är verksamma mot just coronavirus och är perfekta för att torka av exempelvis sängar och toaletter på sjukhus och äldreboenden som ett steg mot att stoppa smittan. Ytdesinfektion är även bra att använda exempelvis i butiker, på gym, i restauranger och på kontoret där det rör sig mycket människor. Se till att desinfektionsmedel används vid städning så vet du att risken för spridning av virus och bakterier minimeras. Kombinera med fler stationer av handdesinfektion för att minska risken för smittspridning ytterligare. Köp stora dunkar på 5 liter med desinfektionsmedel för städning som du kombinerar med små flaskor av desinficeringsspray som kan användas under dagen för att torka av specifika ytor.

   Köp billigt desinfektionsmedel för ytdesinfektion här på Kontorsgiganten

   Hos oss på Kontorsgiganten kan du köpa desinfektionsmedel för ytdesinfektion billigt. Vi har många bra varumärken att välja på och allt från små engångsservetter med desinfektion till sprayflaskor och dunkar. Behöver du trasor, moppar eller pappersrullar för att kunna desinficera hittar du även detta här. Vi levererar allt snabbt till dörr eller postombud.

   Ladda mer
   24 av 79