020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   RengöringsmedelAllrengöringAvkalkningsmedelBekämpningsmedel InsekterFönsterputsGrovrengöringSanitetsrengöringSkurcremeSpecialrengöring

   Rengöringsmedel

   Rengöringsmedel - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av rengöringsmedel från välkända varumärken såsom Nilfisk, Ajax, Cif och Estell. Alla rengöringsmedel du hittar hos oss är tuffa mot fläckar och gör de flesta ytor skinande rena. Oavsett om du behöver en mindre mängd rengöringsmedel till städskrubben på kontoret eller flera dunkar till städfirman har vi det du behöver. Gör det enkelt att städa med rätt sorts rengöringsmedel!

   Olika typer av rengöringsmedel

   Utbudet av rengöringsmedel är stort och det är inte alltid lätt att veta vilken variant du är i behov av. Några av de sorters rengöringsmedel du hittar hos oss är följande:

   • Allrengöring. Detta medel fungerar på det mesta och är tänkt att kunna användas i vardagliga situationer. Rengöringsmedlet är inte så starkt men fungerar ändå för att ta bort olika typer av smuts. Perfekt för att rengöra golvet med!
   • Skurmedel. Skurmedel innehåller små partiklar som hjälper till att ta bort svårare smuts genom att nöta bort fläckarna. Brukar framförallt användas i köket runt spisen eller i badrummet för att ta bort ingrodda tvålmärken.
   • Avkalkningsmedel. Kalkavlagringar kan lätt uppstå till exempel i badrum och i olika hushållsmaskiner. Med avkalkningsmedel löser du upp kalkfläckar snabbt och smidigt. Tänk på att medlet innehåller syra och inte får användas på marmor, kalksten, aluminium och zink.
   • Fönsterputs. Ett spray som inte lämnar ränder eller märken på glas och kan användas för att rengöra exempelvis fönster, speglar och glasbord.
   • Sanitetsrengöring. Alkaliskt medel för att rengöra bland annat toaletter och kakel i sanitetsutrymmen. Avlägsnar och motverkar kalkavlagringar.

   Städprodukter och mycket annat hos Kontorsgiganten

   Förutom en mängd olika rengöringsmedel har vi alla städredskap du kan tänkas behöva samt mycket annat till kontoret. Kontorsgiganten är Sveriges snabbast växande kontorsvaruhandel som har ett komplett utbud av kontorsmaterial för företag, skolor och privatpersoner. Vi har dessutom snabba leveranser där vi alltid har ett miljötänk närvarande!

   Ladda mer
   24 av 560