020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Allrengöring

   Allrengöring - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi allrengöringsmedel från välkända varumärken såsom Ajax, Cif, Nilfisk och Estell. Allrengöring är precis som det låter, ett medel som är perfekt för all typ av rengöring. Det passar lika bra att använda för städbolag som ska rengöra stora lokaler som för att rengöra mindre ytor på kontoret eller i hemmet. Vi har allrengöringsmedel i sprayflaska eller på dunk som innehåller allt från 375 milliliter upp till 5 liter.

   Vad är allrengöring?

   Allrengöringsmedel är skonsammare än många andra specifika rengöringsmedel för att kunna rengöra även känsligare ytor. Trots detta är medlet effektivt mot smuts och kan ta bort även svåra, ingrodda fläckar. Även om allrengöringsmedel är universalt finns det vissa material som inte lämpar sig att städa med detta medel såsom spishällar, marmor och kalksten.

   Olika typer av allrengöringsmedel

   Det du behöver tänka på med allrengöringsmedel är att vissa behöver spädas med vatten medan andra redan är utspädda. De medel som är på sprayflaska är redo för att användas och du kan spraya allrengöring direkt på den yta som du vill rengöra. Dessa är bra att använda för att exempelvis rengöra skrivbord, bänkytor i kök, handfat i badrum och så vidare. Allrengöringsmedel på dunk behöver oftast spädas exempelvis i en skurhink och är utmärkt att använda dig av för rengöring av golv och många andra ytor. I vårt stora utbud av allrengöring finns det medel som är anpassade för mer specifika uppgifter som att rengöra kök, badrum och toalettstol. Vi har medel med och utan parfym.

   Städprodukter hos Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av städprodukter, däribland allrengöringsmedel. Hos oss kan du köpa allt för städning oavsett om du jobbar på städfirma eller behöver fylla på förrådet hemma. Vi har dessutom alltid snabba och effektiva leveranser där vi ständigt har ett miljötänk närvarande för att du ska få dina produkter så snabbt som möjligt!

   Ladda mer
   24 av 210