020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Avkalkningsmedel

   Avkalkningsmedel - Köpguide

   Behöver du avlägsna kalk på kakel i kök och badrum eller är det dags att ta en grovrengöring av köksredskap, kaffebryggare, diskmaskin och annan utrustning eller andra ytor? Med tiden bildas kalk som kan förstöra maskiner och kranar. Använd avkalkningsmedel så håller sig ytorna fräscha och blanka.

   Avkalkningsmedel - en universell rengöring

   Ett avkalkningsmedel kan behövas till både arbetsplatser, industrilokaler, till städtjänster eller till hemmakontoret. I kaffemaskinen och diskmaskinen bildas det lätt kalkavlagringar och även på kranar. Vi på Kontorsgiganten har ett stort utbud av olika avkalkningsmedel, med parfym och parfymfria. Vissa är särskilt framtagna för miljöns skull och andra är extra tuffa mot kalkrester. Medlen kan användas för en rad ändamål beroende på när och hur de behöver användas.

   • För att rengöra allmänna toaletter och urinoarer
   • För kaffebryggare och annan köksutrustning
   • För att få duschar, avlopp, kranar och fast inredning skinande blanka
   • För att förebygga framtida avlagringar

   Behöver du ett extra tufft avkalkningsmedel som tar bort de mest envisa tvålrester och avlagringar, ska du passa på att köpa våra premium-produkter. Är du extra känslig kan du köpa ett mildare och miljövänligt avlagringsmedel mot kalk.

   Så använder du avkalkningsmedel

   Hos oss hittar du avkalkningsmedel från varumärken som Diversey Sure, Gen Active och Rekal Crater med flera. Det är enkelt att använda samtliga medel genom att applicera det på de drabbade ytorna eller hälla medlet i maskinerna. Låt det verka en stund och skölj sedan av. Ibland kan du få gnugga lite med en svamp eller upprepa proceduren.

   OBS! Använd rengöringshandskar och var noga med att inte få medel i ögonen eller andas in det för mycket om du använder en riktigt stark produkt. Önskar du en mildare variant har vi många av dessa utan att de tummar på ett skinande blankt resultat.

   Behöver du mer än avkalkningsmedel?

   På Kontorsgiganten kan du hitta allt inom sjukvårdsutrustning, städutrustning och andra vanliga produkter till arbetsplatsen. Behöver du mer rengöringsmedel till din arbetsplats? Kolla exempelvis in vårt utbud av allrengöring och städredskap. Din order behandlas snabbt och effektivt och kommer till ombud eller direkt till dörren på 1-3 arbetsdagar. Fri frakt över 995 kr.