020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Skyddsoveraller engångsbruk

   Skyddsoveraller - Köpguide

   Hos Kontorsgiganten hittar du ett omfattande sortiment av skyddsoveraller för engångsbruk som passar perfekt inom sjukvård, laboratorier, vid kriminaltekniska undersökningar samt för målning- och renoveringsarbeten m.m. Med sina många egenskaper är skyddsoveraller utformade för att erbjuda optimalt skydd och komfort när du utför olika sysslor.

   Säkra dig eller personalen med en skyddsoverall engångs

   Skyddsoveraller är inte bara viktiga för yrkesverksamma inom specifika branscher, de kan också vara användbara för en rad olika verksamheter och tillfälliga händelser. För till exempel städpersonal, som kan utsättas för olika kemikalier och rengöringsmedel på jobbet, ger skyddsoveraller ett extra lager av säkerhet. Inom jordbruket kan de vara användbara vid hantering av bekämpningsmedel och vid arbete med växtskyddsmedel.

   Mångsidiga egenskaper för optimalt skydd

   Skyddsoverallerna du hittar på Kontorsgiganten har ett flertal egenskaper som gör dem idealiska för professionellt bruk:

   • Lättburna: De är designade för att kännas lätta att bära, vilket möjliggör rörelsefrihet och bekvämlighet under arbetets gång.
   • Enkla att ta av och på: Ibland kan skyddsoverallen behöva tas av och på snabbt för att minska risken för kontaminering.
   • Slitstarka material: Materialet som används i dessa overaller är oftast non-woven polypropen, ett slitstarkt och icke-genomsläppligt material.
   • Huvudskydd: Många av overallerna har huva som ger extra skydd för huvudet och håret.
   • Resår vid hand- och fotleder: För att ytterligare förhindra att damm och smuts tränger in kan du välja skyddsoveraller med resår vid handlederna och anklarna. Den funktionen förhindrar att oönskade partiklar tränger in på ovansidan och undersidan av overallen.

   Produkter för kompletta säkerhetslösningar hos Kontorsgiganten

   Utöver skyddsoveraller erbjuder vi också andra skyddsprodukter som kan vara värdefulla för ditt företag, till exempel engångshandskar, andningsskydd och skyddsglasögon. Oavsett vilken bransch du verkar inom, finns det lösningar för att skydda både personal och arbetsmiljö hos oss. Vi erbjuder alltid snabba leveranser till billig frakt. Handlar du över 995 kr är frakten dock helt kostnadsfri.

   Ladda mer
   24 av 38