020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Plasthandskar & HandskarArbetshandskarBomullshandskarHållare handskarLatexhandskarMontagehandskarNitrilhandskarOperationshandskarPlasthandskar övrigaSkär- och stickskyddshandskarSvetshandskarVibrationshandskarVinterhandskarVinylhandskar

   Plasthandskar & Arbetshandskar

   Plasthandskar & Handskar - Köpguide

   Här hittas alla typer av engångshandskar och skydd för förskola, äldreomsorg, vård och omsorg man kan tänkas behöva. Från topp till tå. Vi har exempelvis blöjor, haklappar och hörselskydd som är väl lämpade till förskolor. Vi har engångshandskar, latex, nitril, polyeten och vinyl beroende på vilka behov man har inom plasthandskar. Du hittar skyddskläder, skyddsglasögon och skoskydd för arbetsplatser där hygienen är viktig som i operationssalar eller på andra vårdplatser. Vi har också olika typer av patientunderlägg, sittunderlägg och bänkpapper för undersökning på till exempel vårdcentraler eller för massageföretag. Du hittar här alla typer av engångsskydd som du behöver på jobbet.

   Förutom vårt sortiment inom skydd har vi ett helt komplett sortiment av medicinska förbrukningsartiklar, såsom undersökningsutrustning, förband, sjukvårdsinstrument och mycket mer. Kontorsgiganten är en butik online med ett mycket brett utbud och snabba leveranser. Vi har dessutom städ och kontorsmaterial.

   Ladda mer
   24 av 1327