020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Brevvågar

   Brevvågar - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten hittar du ett brett utbud av brevvågar från varumärken som Dymo och Wedo. Ett företag som skickar brev och paket måste ha koll på vad försändelsen väger för att den ska kunna frankeras på rätt sätt. Med en brevvåg blir detta enkelt. När du vet den exakta vikten kan du kan snabbt och smidigt räkna ut portokostnad, sen är det bara att lägga brevet på lådan.

   Brevvåg för alla paket

   Vi har brevvågar med olika funktioner och varierande kapacitet. Vilken brevvåg ditt företag bör ha beror på hur ofta ni sänder post och vilken storlek det oftast är på paketen ni skickar.

   Dymo brevvåg

   Dymo är ett välkänt varumärke som håller hög kvalitet. Alla brevvågar är smidiga och kompakta vilket innebär att du enkelt kan ställa undan din brevvåg när den inte används. De är enkla att använda och kommer med funktioner som fördröjning så att du kan ta bort paket som skymmer displayen för att se vikten samt automatisk avstängning när vågen inte används. Dymos brevvågar finns med olika maxkapacitet från 1 kg upp till så mycket som 180 kg för de riktigt stora paketen.

   Wedo brevvåg

   Wedos brevvågar finns med olika funktioner. Vill du ha en våg som är precis ska du välja Optimo Precison. Vill du istället ha en våg som är tålig ska du välja Profi Steel som är robust och tål vätska. Har du endast behov av att väga brev och mindre paket kan du köpa en klassisk fjädervåg som går upp till 500 gr. För extremt stora paket finns Wedo Paket Plus som har en kapacitet på upp till 100 kg. Det finns något för alla.

   Brevvåg och tillbehör på Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten hittar du inte bara en smart brevvåg utan allt som rör post och frakt som frimärken, kuvert och emballage med mera. Vi gör det enkelt att fylla på kontoret med produkter som underlättar ditt arbete. Beställer du innan 13.30 skickas dina varor samma dag. Köp dina kontorstillbehör idag!