Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Swiffer

   Swiffer - Köpguide

   I dagens hektiska värld behöver vi städprodukter som inte bara är effektiva, utan också sparar både tid och energi. Swiffer har revolutionerat branschen med sina praktiska städprodukter som är utvecklade för att underlätta din städning. Här på Kontorsgiganten hittar du såväl startkit som refill av alla de populäraste produkterna från Swiffer till riktigt pressade priser!

   Swiffer Duster – dammvippan som låser in ditt damm

   Swiffer Duster gjorde snabbt succé när den släpptes på marknaden. Det är en revolutionerande dammvippa som effektivt fångar upp och låser in damm, allergener och hår istället för att sprida runt det i hemmet. Swiffer Duster använder statisk elektricitet och unikt utformade rengöringsdukar för att dra till sig mer damm än klassiska dammvippor. Fibrerna anpassar sig efter underlaget så att du enkelt kan avlägsna damm från möbler, hyllor, elektronik och svåråtkomliga ställen. Med Swiffer dammvippor blir det enklare än någonsin att hålla hemmet fritt från damm. Swiffer Duster finns med långt och kort skaft. Det långa skaftet har ett anpassningsbart huvud som kan vinklas och låsas i olika lägen så att du lätt kommer åt till exempel ovanpå skåp.

   Mopp Swiffer Floor med torra och fuktiga trasor

   Swiffer golvmopp är ett måste i varje hem. Den är utformad för att erbjuda en överlägsen rengöring på alla typer av hårda golv, inklusive trä, laminat och kakel. Med sin unika design tar den effektivt bort smuts, damm och hår och lämnar dina golv skinande rena utan besvär. Om du har ett husdjur som fäller mycket, lider av allergi eller är känslig mot damm är Swiffer golvmopp ett utmärkt val. Startkitet innehåller både torra och fuktiga trasor.

   Stort utbud av refill till alla dina Swiffer städprodukter

   När det är dags att fylla på lagret har vi på Kontorsgiganten ett komplett sortiment av refill-förpackningar till alla dina Swiffer städprodukter. Vi har storpack refill till Swiffer Duster, Swiffer Wet och Swiffer torrmopp till riktigt pressade priser.

   Hos oss hittar du också ett av marknadens största sortiment av städ- och hygienprodukter, med allt från dammsugare och skurmaskiner till soppåsar och rengöringsmedel. Vi erbjuder alltid snabba leveranser direkt till dörren eller till ditt närmaste ombud. Kika igenom vårt enorma utbud så är du snart igång med städningen!

   Populär
   Swiffer Duster Refill 10/pack
   Swiffer Duster Refill 10/pack
   79 kr/frp

   1-2 dagar

   Dammtrasa SWIFFER wet wipes refill 12/fp
   Dammtrasa SWIFFER wet wipes refill 12/fp
   55 kr/frp

   1-2 dagar

   Dammvippa SWIFFER Duster Startkit
   Dammvippa SWIFFER Duster Startkit
   52 kr/st

   1-2 dagar

   Dammvippa SWIFFER Duster XXL Startkit
   Dammvippa SWIFFER Duster XXL Startkit
   63 kr/st

   1-2 dagar

   Swiffer Dammtrasa dry refill (fp om 20 st)
   Swiffer Dammtrasa dry refill (fp om 20 st)
   46 kr/frp

   1-2 dagar

   Mopp SWIFFER Floor Startkit
   Mopp SWIFFER Floor Startkit
   135 kr/st

   Tillfälligt slut