020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Golvskrapor & Golvrakor

   Golvskrapor - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten hittar du ett brett utbud av billiga golvskrapor från varumärken såsom Nilfisk, Vileda, Max och Activa. Du hittar smarta gummiskrapor som du kan hålla i handen och är perfekta när du exempelvis tvättar fönster, och gummiraka för golv som du sätter på ett skaft för att sedan kunna använda på ett ergonomiskt sätt. Med en gummiraka blir det enkelt att hålla alla golv rena och torra utan någon större ansträngning.

   Flexibel golvskrapa för alla golv

   En golvskrapa är ett måste på många arbetsplatser där det ställs höga krav på rena och torra golv. Några exempel är badhus, restauranger där man tvättar golvet varje kväll och gym där duscharna används hela tiden. Då behöver det alltid finnas en gummiraka nära till hands för att kunna fösa undan smuts och vatten ner i golvbrunnen. Vi har många olika gummiskrapor från välkända varumärken som löser uppgiften snabbt och enkelt.

   • Nilfisk - Nilfisk har många gummiskrapor som är framtagna för professionellt bruk. Bland annat hittar du golvskrapan med en smart skrubb så att du kan lösa upp smutsen innan du skrapar golvet.
   • Vileda - Vileda är experter på städning och erbjuder gummirakor av högsta kvalitet som har utbytbart gummiblad för att kunna användas länge framöver.
   • Activa - Activa har enbladiga golvskrapor i flera roliga färger för de tillfällena du vill göra städningen lite snyggare. Välj exempelvis mellan blått, rött, gult och grönt.
   • Max - Max har flera gummirakor med smart skvättkant för att vattnet inte ska rinna över kanten.

   Köp gummiraka och mycket annat på Kontorsgiganten

   Hos oss på Kontorsgiganten kan du köpa golvskrapor som är ett utmärkt verktyg när du ska städa. Vi har även golvmedel, hinkar och moppar för att du ska kunna få golvet skinande rent varje gång. Alltid med snabba och gröna leveranser direkt till dörr eller postombud.

   Ladda mer
   24 av 48