020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Stålull

   Stålull - Köpguide

   Upplev skillnaden att rengöra med ordentliga redskap. Stålull eller stålboll är den bästa hjälpen för att rengöra svår smuts. Vi har flera billiga stålbollar som gör det enkelt att skura rent tuffa fläckar och stålull från Svinto som rengör på djupet.

   Rengör den tuffa disken med en stålboll

   En stålboll är en mindre boll på 60 gram av stål som används för att rengöra tuffa och ingrodda fläckar. Vi har flera billiga stålbollar som löser även de svåraste fläckar och är lätta att använda. Alla bollar är slitstarka och uthålliga så de går att använda om och om igen. Vill du rengöra din stålboll slänger du enkelt in dem i diskmaskinen och de blir som nya. Tänk på att rengöring med stålboll kan repa mjuka metaller så var försiktig med saker du är rädd om.

   Rengör med klassisk stålull

   Svinto är klassisk stålull som rengör allt. Den passar perfekt till vardagsdisken för att rengöra alla köksredskap på djupet. Stålull går även utmärkt att använda till att rengöra andra saker i hemmet såsom ugn, cykel och barnvagn. Det blir alltid ett skinande rent resultat utan repor och strimmor. Hos oss kan du köpa Svinto stålull i 200 gr eller en stor förpackning med 2 kg. Stålull är ett måste att ha i köksskåpet för alla svåra fläckar.

   Köp dina städprodukter här på Kontorsgiganten

   Här på Kontorsgiganten hittar du allt som behövs på ett kontor. Vi har ett brett utbud av städ- och rengöringsprodukter, däribland stålull, så att kontoret alltid kan vara skinande rent. Utöver städprodukter har vi kontorsmaterial, kontorsmöbler och belysning - vi har helt enkelt det mesta. Vi samarbetar alltid med välkända varumärken för att säkerställa en hög kvalitet på produkterna. Titta igenom vår hemsida och beställ allt ditt kontor behöver idag. Behöver du hjälp är du välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor.