020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Pilot kulspetspennor

   Pilot kulspetspennor - Köpguide

   Letar du efter den bästa pennan för professionella anteckningar, skisser eller bara för dagligt bruk? Hos oss på Kontorsgiganten hittar du ett imponerande utbud av Pilot kulspetspennor, kända för sin överlägsna skrivkvalitet. Pilots pennor är designade för att ge en jämn och behaglig skrivupplevelse, vilket gör dem oumbärliga på alla arbetsplatser, i skolor och för personligt bruk.

   En skrivupplevelse av högsta kvalitet

   Med en Pilot kulspetspenna i handen kan du förvänta dig en mjuk och friktionsfri skrivstund. De välbalanserade pennorna glider enkelt över pappret och är ergonomiska, vilket gör att du kan skriva länge utan att bli trött i handen. Oavsett om du skriver viktiga dokument, tar snabba mötesanteckningar eller ritar detaljerade skisser kommer en Pilot kulspetspenna att leverera med precision och pålitlighet.

   Hög kvalitet och hållbar design

   Varje Pilot kulspetspenna är konstruerad med miljön i åtanke och flera av deras modeller är påfyllningsbara. Deras högkvalitativa bläckpatroner som dessutom varar länge ger dig mer skrivtid mellan varje påfyllning eller pennbyte. Pilotpennans robusta konstruktion gör den tålig mot dagligt slitage, vilket garanterar att den förblir din favoritpenna under en lång tid framöver.

   Flera färger och spetsstorlekar att välja på

   Oavsett om du föredrar en tunn och fin spets eller en bred spets för tjockare linjer, har Kontorsgiganten ett brett utbud av Pilot kulspetspennor att välja mellan. Välj mellan klassiska blå och svarta pennor eller kreativa färger som rött, grönt och lila för att färgkoda eller helt enkelt lägga till en personlig touch till dina anteckningar. Vill du ha flexibiliteten i att kunna ändra dina texter eller korrigera misstag? Spana in Pilots innovativa, suddbara kulspetspennor – även de tillgängliga i en mängd färger!

   Kontorsmaterial för alla dina behov

   Pilot tillverkar inte bara kulspetspennor utan även en rad andra skrivverktyg som stiftpennor, märkpennor, korrigeringspennor och mycket mer. Förutom Pilot kulspetspennor erbjuder Kontorsgiganten ett stort sortiment av kontorsmaterial. Hos oss hittar du allt du behöver för att förbättra din produktivitet och kreativitet – från anteckningsböcker och kalendrar till saxar och tejphållare. Hitta allt du behöver under ett och samma tak hos oss, vi har Sveriges största sortiment av kontorsmaterial!

   Ladda mer
   24 av 77