020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   MärkpennorBic märkpennorEdding märkpennorFriendly märkpennorMarvy märkpennorÖvriga märkpennorPilot märkpennor

   Märkpennor

   Märkpennor - Köpguide

   Med en märkpenna blir det enklare att märka upp kartonger, paket och andra föremål. Här på Kontorsgiganten kan du beställa märkpennor som fäster på glas, papper, plast, trä, sten och textilier. Passar både vid skrift och märkning samt vid ritning. Billiga märkpennor fyllda med bra funktioner för alla ändamål.

   Snabbtorkande märkpennor

   Märkpennorna i vårt sortiment kommer från varumärken som Avery, Edding, Bic, Friendly, Posca, Marcy och Pilot. Pennorna är snabbtorkande, heltäckande och klara samt kladdar inte, vilket bidrar till en säker och proffsig märkning. De har massor av användningsområden och är vanliga inom kontor, industri och andra typer av företag.

   • För att illustrera idéer. Rita på whiteboardtavlor eller vanliga block under ett möte eller en brainstorming med kollegorna under en kickoff. Här kan även OH-pennor vara ett bra och prisvärt alternativ.
   • För att märka upp kartonger på lagret. På ett industrilager krävs det ordning och reda. Med märkpennor vet du alltid vilka kartonger eller paket som innehåller vad.
   • Skriv på griffeltavlor för en fin meny. Vattenbaserade kalkpennor passar för att skriva upp menyer eller erbjudanden på griffeltavlor och ställa utanför butiken eller restaurangen.
   • Märkpennor för grafiska konstverk. För grafiska byråer eller liknande kan Posca märkpennor vara ett bra alternativ. De skapar starka färger på många olika ytor och har en stor färgbeständighet.
   • Pennor med extra stor linjebredd. Behöver din märkning synas ordentligt, införskaffa märkpennor med extra stor linjebredd.

   Korrigering efter märkpennor

   Ibland blir det fel i arbetet och då kan det vara bra att ha korrigeringspennor till hands för att rätta till texten eller skissen. Här på Kontorsgiganten kan du köpa både korrigeringspennor och rollers samt korrigeringsvätska.

   Snabba leveranser på märkpennor

   Hos oss kan du alltid räkna med snabba leveranser av märkpennor och samtliga produkter ur vårt utbud. Vi håller priserna nere och utökar ständigt vårt sortiment av kontorsartiklar så att du och din verksamhet har vad ni behöver.

   Ladda mer
   24 av 725