020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   FärgpennorFärgpennor JumboFärgpennor StandardFärgpennor trekantsgrepp

   Färgpennor

   Färgpennor - Köpguide

   Färgpennor för de kreativa sammanhangen. Lyra, Faber-Castell, Staedtler bland många välkända varumärken. Vi säljer kvalitetssäkrade, högpigmenterade pennor för alla typer av verksamheter. Varje produkt har sin egen unika ritupplevelse beroende på sitt ytskikt, greppyta och nyans. Klicka dig in på någon av montrarna för att få mer information om respektive färgpenna.

   • Tips! Vill du lägga en beställning på färgpennor för förskola finns särskilda pennor med miljöcertifieringar. Du kan bland annat leta efter "Giftfri förskola"-märkning.

   Färgpennor för flera tillfällen

   Att arbeta kreativt främjar inlärning men kan också vara ett verktyg för att träna arbetsminnet. Färgpennor används för att färglägga men kan lika gärna användas i kalendrar och på anslagstavlor för att markera något särskilt eller skapa en kreativ miljö. Vi säljer färgpennor över regnbågens alla nyanser i olika tjocklekar och längder. Vi har också speciellt framtagna färgpennor som är extra greppvänliga om du jobbar i en verksamhet där det kan vara ett bra hjälpmedel.

   I vårt sortiment av färgpennor hittar du:

   • Färgpennor i storpack
   • Enskild färgpenna
   • Färgblyertspennor
   • Färgpenna ergogrip

   Kontakta vårt kundcenter om du har några frågor.

   Färgpennor för olika tillfällen

   Att färglägga eller rita med färgpennor är en populär pedagogisk strategi både för att arbeta med matematik, språkundervisning eller för att träna arbetsminne och liknande. Skapa fina, tunna linjer eller färglägg större block med dessa fantastiska färgpennor. En del av våra färgpennor i sortimentet har hög brytstyrka och är gjorda i miljövänlig trä. Klicka in dig på produkten för att få närmare information kring detta.

   Färgpennor för bra priser

   Vi har kunder från alla möjliga sektorer som kommun, landsting och privat sektor. För oss finns varken för små eller för stora kunder och vi levererar alltid våra produkter snabbt och med enkel betalning. Beställ hem färgpennor idag och passa på att lägga en beställning på andra pedagogiska hjälpmedel. Vi har både papper, pennvässare, sudd och målarfärg och bordsskydd. Välkommen att lägga din beställning innan klockan 13:30 - då ser vi till att skicka varorna samma dag.

   Ladda mer
   24 av 85