020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   ÖverstrykningspennorBic överstrykningspennorFaber Castell överstrykningspennorFriendly överstrykningspennorÖvriga överstrykningspennorStabilo överstrykningspennor

   Överstrykningspenna

   Överstrykningspennor - Köpguide

   När du snabbt behöver gå tillbaka till olika dokument eller anteckningar är det verkligen värt att ha en överstrykningspenna eller flera i olika färger så att viktig information direkt är iögonfallande. Hitta överstrykningspennor i olika varianter och i olika färger här så du alltid har dem till hands. Vi har pennor att stryka över info med från varumärken som PILOT, Faber-Castell och Bic samt många fler.

   Överstrykningspennor i styckvis eller flerpack

   Här på Kontorsgiganten kan du köpa överstrykningspennor styckvis eller i flerpack med olika antal. Köp styckvis med pennor när dina gamla torkat ut medan flerpack är det perfekta alternativet när du, kontoret eller verksamheten är i behov av att fylla på lagret.

   En överstrykningspenna för dina behov

   Överstrykningspennor är universala hjälpmedel vid alltifrån enklare skrivuppgifter och korrigeringar till markering i viktiga dokument och anteckningar. Använd olika färger för att stryka under olika meningar så du kan organisera dig bättre bland informationen.

   Bland våra överstrykningspennor hittar du flera funktioner som är riktigt bra att ha:

   • Raderande egenskaper - Sudda ut och markera om och om igen utan att förstöra dokumentet. Dessa typer av överstrykningspennor har en unik spets som värmer upp pappret och gör bläcket transparent.
   • Överstrykningspennor i pastellfärger - Välj lite annorlunda färger än de ordinarie och gör dina dokument eller anteckningar riktigt snygga.
   • Hållbara överstrykningspennor - Även en överstrykningspenna kan bidra till en bättre miljö. Bevara företagets miljöpolicy hela vägen och beställa överstrykningspennor av vaxat returpapper.

   Glöm inte papper och anteckningsblock

   För att kunna skriva ut dina dokument eller anteckna kan det vara värt att se över lagret av papper och anteckningsblock med mera. Vi har även allt annat inom pennor och ritmaterial för alla behov.

   Beställ dina överstrykningspennor hos Kontorsgiganten

   Se till att alla på jobbet eller i skolan som behöver en överstrykningspenna har tillgång till det. Pennorna har ett stort användningsområde och kan användas till det mesta. Beställ en eller flera, du får alltid ordern med snabb leverans och till en billig frakt.

   Ladda mer
   24 av 177