020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Pennfodral & PennskrinPennfackPennfodralPennfodral fylltPennhållare & Pennfickor

   Pennfodral & Pennskrin

   Pennfodral & Pennskrin - Köpguide

   Ett pennfodral är A och O när det kommer till organisering bland dina pennor. Här på Kontorsgiganten har vi ett brett utbud av billiga pennfodral till barn och vuxna. Vi har pennskrin från flera varumärken såsom Slope, Milan och Miquelrius. De har ett billigt pris men håller ändå högsta kvalitet och du kan vara säker på att du får bra förvaring för dina pennor.

   Snygga pennfodral i flera varianter

   Ett pennfodral är lika praktiskt för skolbarnen som för de vuxna som vill organisera på kontoret. I vårt stora utbud hittar du allt från små och smala pennskrin som är enkla att bära med sig till stora pennetui som redan är fyllda med pennor. Alla pennfodral är fodrade och gjorda av slitstarkt material som tål det mesta.

   Små pennskrin

   Vi har flera små och billiga pennskrin i färger såsom rosa, blått och grått. I dessa fyller du själv på med dina favoritpennor. Tack vare den nätta storleken kan dessa enkelt bäras med och är perfekta för barnen som måste gå mellan olika klassrum i skolan. I dessa får det även plats en mindre linjal och suddgummin.

   Större pennfodral för barn

   För de kreativa barnen som ska börja skolan har vi praktiska och roliga pennfodral som är redan är fyllda med allt som behövs för en effektiv skoldag. Dessa är även utmärkta för vuxna att ha vid kontorsplatsen, då är en penna aldrig långt borta. Dessa snygga pennetui innehåller följande:

   • 18 fiberspetspennor
   • 12 triangulära färgpennor
   • 1 grafitpenna
   • 1 kulspetspenna
   • Linjal
   • Pennvässare
   • Radergummi

   Allt för kontoret hos Kontorsgiganten

   Vi på Kontorsgiganten har allt som behövs för ett välutrustat kontor. Förutom kontorsmaterial har vi städmaterial, kontorsmöbler och ett brett utbud av IT och elektronikprodukter för att nämna några av våra kategorier. Med våra låga priser och vårt stora sortiment är vi en av de snabbast växande inom kontorsvaruhandel. Följ med oss på resan mot fler nöjda kunder och köp ditt kontorsmaterial hos oss.

   Ladda mer
   24 av 106