020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Engångsglas

   Plastglas engångs - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av billiga engångsglas från välkända varumärken såsom Staples, Duni och Papstar. Välj mellan plastglas eller pappmuggar som kommer i en mängd olika storlekar och varianter för att du enkelt ska kunna hitta de engångsglas som passar dina behov. Dessa glas är perfekta exempelvis vid större event eftersom glasen går att stapla och är enkla att bära med sig då de inte väger någonting. När de har använts slängs de i soporna och ingen behöver stå kvar med den tråkiga disken.

   Plastglas och pappmuggar i flera varianter

   Olika drycker kräver olika typer av glas. Därför har vi engångsglas i en rad olika varianter. Här är ett urval av de du hittar hos oss:

   • Plastglas/bägare. Alldagliga engångsglas som passar för nästa alla typer av drycker. Dessa är perfekta på event där det till exempel ska serveras vatten, läsk eller öl.
   • Vinglas. Ska företaget ha en middag kan det vara praktiskt att duka med vinglas i plast. Det finns ingen risk för glassplitter men man får ändå den lyxiga känslan av att dricka ur ett vinglas.
   • Champagneglas. Dessa glas har en lös fot som gör att de kan staplas och är det perfekta engångsglaset när det ska serveras bubbel utomhus.
   • Pappersbägare. Miljövänliga och tåliga take-away muggar för kaffe och andra varma drycker som kommer i flera olika storlekar. Glöm inte att köpa till lock för att minska risken för spill.

   Engångsartiklar och mycket annat hos Kontorsgiganten

   Här hos oss på Kontorsgiganten hittar du allt du behöver för en komplett dukning med engångsartiklar. Förutom praktiska engångsglas har vi engångsbestick, engångstallrikar och servetter av många olika slag. Dessutom har vi allt för kontoret såsom skrivbordsmaterial, kontorsmöbler och städprodukter vilket innebär att du bara behöver handla i en enda affär. Vi har alltid snabba leveranser till hela Sverige!

   Ladda mer
   24 av 34