020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Pappersbägare

   Pappersbägare engångs - Köpguide

   Med pappersbägare för engångsbruk slipper du disk. Pappersbägare med lock är dessutom perfekt för caféet eller bensinmacken när folk vill köpa kaffe, choklad, soppa eller te to go. Vi har alltifrån vanliga bägare i papp till plissébägare för dressingar och matlådor i papp. Olika storlekar för att passa din verksamhet.

   Pappersbägare med lock

   Hos oss kan du köpa pappersbägare med lock och bägare i papp utan lock. Locket är perfekt när kunder vill ta sin dryck eller varm vätska to go. Du slipper ödsla tid på onödig disk och eftersom alla våra pappbägare är tillverkade av tålig papp slipper du oroa dig för att de ska läcka. Locket med dricköppning skyddar från fläckar och onödigt spill på kläder men kan lätt tas bort om man föredrar att dricka utan.

   Snygg design på alla bägare i papp

   Samtliga pappbägare du hittar i vårt sortiment har snygg och enkel design för att vara tilltalande både för kunder och anställda. Få dem i snygg brun färg i ekologisk papp eller med snyggt tryck.

   Lämpliga engångsartiklar för fikarummet

   Det är inte bara i café- och restaurangbranschen som dessa smarta pappersbägare gör nytta – även i fika- eller lunchrummet passar de perfekt så att du slipper disk som staplas på varandra. Pappbägarna har en lätt konstruktion och kan enkelt staplas på varandra i skåp. Locken kan också staplas ovanpå varandra så folk lätt kan ta sin pappbägare och fylla den med valfri dryck och sedan gå vart de vill med den.

   Bägare i papp med olika volym

   Välj olika volym bland våra pappbägare, exempelvis:

   • 12 cl (passar bra till glögg)
   • 20 cl
   • 25 cl
   • 30 cl

   Det finns även bägare i papp som rymmer volymer mellan dessa siffror, du hittar dem i vårt breda utbud.

   Andra engångsartiklar för enklare hantering

   Behöver du köpa in andra engångsartiklar? Ta en titt bland våra engångstallrikar och plastglas. Till pappbägare kan det även vara klokt att köpa in grepp till bägare om drycken är mycket varm. Du får alltid snabb leverans på din order när du handlar hos oss.

   Ladda mer
   24 av 54