020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Engångsbestick

   Engångsbestick - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av engångsbestick från erkända varumärken såsom Papstar, Staples och Gastro Line. Alla engångsbestick du hittar hos oss är tåliga och håller hög kvalitet utan att dra upp på priset. Ska företaget ha fest på kontoret eller ska ni ha ett event utomhus är engångsbestick en perfekt lösning. Hos oss hittar du allt från knivar, gafflar och skedar till rörpinnar och serveringsbestick i antingen miljövänlig bambu eller plast som bara är att kasta efter de har blivit använda. Gör det enkelt och använd engångsbestick för de tillfällena när ingen vill bli kvar med disken eller event där många personer ska provsmaka mat.

   Engångsbestick i många olika varianter

   Oavsett om du behöver engångsbestick för den stora matfestivalen, för företagsfesten på kontoret eller för kundbesöken så hittar du det du behöver här. Vi har produkter från välkända varumärken för att du ska vara säker på att du alltid får engångsbestick som är av hög kvalitet och tål att ätas med. Välj mellan bestick i flera olika varianter och beställ de som passar ditt syfte bäst.

   • Knivar
   • Gafflar
   • Matskedar
   • Kaffeskedar
   • Rörpinnar
   • Smörknivar
   • Serveringsbestick
   • Inplastade besticksett

   De flesta av engångsbesticken går att få i miljövänligt material såsom bambu eller trä som är biologiskt nedbrytbart och inte skadar naturen om de skulle hamna där. Men vi har naturligtvis även klassiska engångsbestick i tålig plast som är enkla att äta med. Tänk på att sopsortera dessa som plast när du slänger dem.

   Allt för serveringen hos Kontorsgiganten

   Här på Kontorsgiganten har vi allt du behöver för att servera mat till många människor. Vi har allt från engångsbestick och engångstallrikar till pappmuggar och plastglas samt allt annat ett kontor kan tänkas behöva. Med ett av Sveriges största lager och över 50 000 varor på hyllan kan vi dessutom garantera snabba leveranser direkt till dörr eller till ett postombud.

   Ladda mer
   24 av 34