020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Pappersmuggar

   Pappersmuggar - Köpguide

   Vi har ett brett utbud av billiga pappersmuggar av hög kvalitet som är perfekta för både varm och kall dryck. Välj mellan flera olika storlekar och mönster samt med eller utan handtag. Behöver du lock till muggarna har vi även detta. Pappersmuggar är perfekt om ni till exempel ska hålla ett event på kontoret och kaffemuggarna inte räcker till eller om hela företaget ska iväg på en utflykt.

   Pappersmuggar för kaffe och te

   Kaffe är ett måste att servera på ett företagsevent och då är engångskaffemuggar i papper den bästa lösningen. Här hittar du pappmuggar som du köper i rör och enkelt kan stapla upp på ett bord eller liknande vid en kaffestation. Pappmuggarna kommer i flera olika färger och mönster och finns i flera storlekar:

   • 18 cl
   • 20 cl
   • 24 cl
   • 27 cl
   • 48 cl

   Till pappersmuggarna på 24 cl kan du köpa till plastlock så att det blir enkelt att bära med det varma kaffet utan någon risk för spill.

   Välj rätt design för rätt tillfälle

   I vårt breda utbud av pappersmuggar för varm dryck som kaffe, te och choklad finns det allt från klassiskt bruna muggar till designade muggar med ränder och blommor. Vilka du ska välja beror på när pappmuggarna ska användas. Är det ett professionellt kundevent kanske enkla bruna eller vita pappersmuggar passar bäst medan muggar med lekfulla mönster passar bättre på företagsfesten.

   Engångsartiklar på Kontorsgiganten

   Engångsartiklar som pappersmuggar, papperstallrikar och plastbestick kan underlätta när många personer ska äta och dricka samtidigt. Här på Kontorsgiganten hittar du alla engångsartiklar som behövs för festen. Hos oss hittar du även kaffe, te och kakor så du har allt på samma ställe. Vi har alltid låga priser, snabba leveranser och det är enkelt att handla hos oss.