020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   EngångsservisÄggkopp engångsDispenser PlastbägareEngångsbestickGrepp till bägareHaklapparPappersbägare engångsPappersmuggarPlastbägare engångsPlastglas engångsSugrörTallrikar engångsTandpetare

   Engångsartiklar

   Engångsservis - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av engångsartiklar från varumärken som Duni, Pure och Staples. I stort sett alla verksamheter behöver engångsartiklar när det bjuds på fika, julfest eller när barnen håller låda på förskolan. Med en engångsservis blir alla festliga tillfällen både miljövänlig och enklare eftersom du slipper disk. Vi säljer engångsartiklar i storpack som innehåller pappersmuggar, engångstallrikar, bestick och engångsglas med mera. Välkommen att hitta din engångsservis till billigt pris här på Kontorsgiganten.

   Duka upp med billiga engångsartiklar på företaget

   Oavsett om det är till köket på sjukhuset, till fredagsfikat på mediebyrån eller till arbetarna på byggarbetsplatsen så är förbrukningsbara engångsartiklar lösningen. De är enkla att slänga i soporna och tar inte upp så mycket plats om du har ett begränsat utrymme att lagra dem på. Passa på att köpa engångsartiklar i storpack så att du kan ta fram dem så fort det vankas fika eller mat. Kanske även för dina medarbetare att kunna ta sig en kopp kaffe under dagen?

   Alla våra engångsartiklar är miljövänliga och ger inte ett negativt klimatavtryck. De kan återanvändas om du sorterar dem efter användning. På så sätt hjälper ert företag till att minska miljöpåverkan och bidrar till ett renare samhälle.

   Billiga engångsartiklar hos Kontorsgiganten

   Förbrukningsvaror ska inte vara dyra och hos Kontorsgiganten har du möjlighet att köpa billiga engångsartiklar i plast och papper till rätt pris i förhållande till användning. Samtliga engångsartiklar har också egenskaper så att du slipper bränna dig på kaffemuggen, skära dig på tungan med besticken eller tappa pappersbägaren. Investera i genomskinliga engångsartiklar eller pappersartiklar beroende på vilket utseende du föredrar. Vi har även roligare utseende på vissa av våra engångsserviser i form av palmbladstallrikar, rörpinnar istället för kniv och gaffel och vackra sugrör. Du kan även hitta engångsskålar för godis och kakor när du vill välkomna kunder, eller snygga engångskaffekoppar när du vill servera gott kaffe på kontoret eller till konferensen.

   Ladda mer
   24 av 235