020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Engångstallrikar

   Tallrikar engångs - Köpguide

   Här hos oss på Kontorsgiganten hittar du ett stort utbud av engångstallrikar från välkända varumärken såsom Staples, Papstar och Duni. Alla papptallrikar är billiga utan att det tummar på kvaliteten, och kommer i flera olika varianter för att passa alla behov. Välj mellan papperstallrikar, plasttallrikar eller tallrikar av miljövänliga material som kommer i flera färger och storlekar. Köp engångstallrikar hos oss när företaget ska ha något event med mat - för enkelhetens skull.

   Papptallrikar i flera varianter

   Engångstallrikar underlättar alla former av event där mat ska serveras. Tallrikarna är lätta och kan bäras med överallt vilket innebär att de är utmärkta för mingel men även för sittande middagar när man bara vill kunna kasta tallrikarna efteråt. Här finns engångstallrikar i flera olika varianter för att passa alla typer av mat:

   • Papptallrik flat. Flata tallrikar som kommer bland annat i storlekarna 15 cm, 18 cm och 23 cm och passar lika bra som assietter till småplocket som tallrikar till grillmiddagen på företagets sommarfest.
   • Papperstallrik djup. Stora och små djupa tallrikar i papp som passar för att servera både grytor och desserter.
   • Soppskål. Take-away skål för soppa med höga kanter som förhindrar spill.
   • Serveringsfat. Servera buffén på snygga serveringsfat i papp, trä eller skum. Faten kommer i flera storlekar och former.

   Bland engångstallrikarna som finns hos oss kan du bland annat hitta tallrikar tillverkade av palmblad som är snälla mot miljön och bryts ner om de skulle hamna i naturen. Vi har även klassiska tallrikar av vit papp som tål att användas och sedan enkelt kan kastas bland brännbart i soporna.

   Papperstallrikar och mycket annat hos Kontorsgiganten

   Här på Kontorsgiganten kan du köpa allt företaget behöver när det ska serveras mat. Vi har allt från engångstallrikar och engångsbestick till plastglas och pappmuggar som levereras snabbt och smidigt direkt till dörr eller till ett postombud.

   Ladda mer
   24 av 66