020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Engångspallar för enklare och tryggare transport

   Engångspall - Köpguide

   Engångspallar är en pålitlig lösning när du behöver transportera gods på ett säkert och effektivt sätt, särskilt om du har temporära fraktbehov eller inte hinner ordna med Europapallar och pallavtal i tid. Hos oss på Kontorsgiganten hittar du engångspallar som finns tillgängliga för snabb leverans och som kan användas vid frakt av större gods och kollin.

   Engångspall mått och specifikationer

   Måtten på engångspallar är en av de mest avgörande faktorerna att ta hänsyn till när du väljer rätt pall för dina transportbehov. En vanlig Europapall mäter 120cm x 80cm x 14,4cm. Våra engångspallar finns i helpall-, halvpall- och kvartspall-storlek.

   Välj rätt engångspall utifrån vikt och lastkapacitet

   Utöver måtten är det också viktigt att ta hänsyn till både vikten och lastkapaciteten på din engångspall. Våra engångspallar är utformade för att vara både lätta och robusta, med förmågan att bära upp till 400 kg last. Deras låga vikt innebär lägre transportkostnad, samtidigt som stabiliteten gör dem till ett utmärkt val för de flesta transportbehov och ser till att ditt gods kommer fram säkert och oskadat.

   Engångspall pris och miljöinformation

   Engångspallar används ofta i situationer där det inte är ekonomiskt eller praktiskt att återanvända pallarna. Eftersom de inte är byggda för långvarig användning kan de vara mer kostnadseffektiva än hållbara pallar på kort sikt. De används ofta för engångstransporter av varor och kan sedan återvinnas som kartong när de inte längre behövs.


   Alla engångspallar i vårt sortiment är närproducerade, och allt material är av skandinaviskt ursprung. De är tillverkade av returpapper och är helt återvinningsbara.

   Köp engångspall med snabb leverans hos Kontorsgiganten

   Hos oss på Kontorsgiganten hittar du allt för dina transportbehov. Köp pallanpassade lådor, pallcontainrar, sträckfilm och pallmellanlägg för att säkerställa att dina varor når sin destination i perfekt skick.

   Förutom vårt omfattande sortiment med emballage- och fraktprodukter har vi marknadens största utbud av förbrukningsvaror och kontorsmaterial. Vi har alltid snabba leveranser och fri frakt över 995 kr! Kontakta oss gärna om du har några frågor eller saknar något i vårt sortiment så hjälper vi dig!