020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Dokumenttejp

   Dokumenttejp - Köpguide

   Klistra igen dokument, trasiga sidor i böcker eller tejpa på kartong. Det finns många tillfällen under en arbetsdag som kräver dokumenttejp. Med en tejphållare håller du också koll på var tejpen står och slipper leta efter änden. Hos oss hittar du dokumenttejp från Staples, PP och Scotch.

   Pålitlig och stark dokumenttejp

   När du tejpar med dokumenttejp behöver du vara säker på att det håller. Samtidigt vill du inte att tejpen ska synas. Dokumenttejp från Kontorsgiganten håller måttet på alla sätt - den är genomskinlig, fäster bra och sitter på plats. Dokumenttejpen är ett bra och mångsidigt val eftersom den är fantastisk att använda till mycket:

   • Tejpa ihop kartonger
   • Laga papper
   • Slå in presenter till kunder och anställda
   • Fäster på många ytor såsom glas, trä och metall utöver pappersbaserat material

   Tejpen hos Kontorsgiganten finns i olika bredd och olika antal meter. För dig som använder mycket tejp finns exempelvis 66 meter medan du som använder tejp då och då kan skaffa dokumenttejp om 33 m eller kanske endast 10 m. Du kan också välja att köpa flera förpackningar dokumenttejp så du har en rejäl uppsättning.

   Enkel att riva loss

   Oavsett om du har en tejphållare eller inte är dokumenttejp mycket lätt att riva loss för hand. I vissa fall kan du dock behöva en sax för att få en jämn kant när du river loss den.

   Behöver du klistra eller limma något där dokumenttejp inte är tillräckligt kan du kolla in vårt sortiment av lim och klister här.

   Köp din dokumenttejp hos Kontorsgiganten

   Hos oss finner du billig dokumenttejp till hög kvalitet som tejpar det du behöver när du som mest behöver det. Beställ idag och få din order på några arbetsdagar. Du kan alltid räkna med snabb leverans och en billig frakt oavsett hur stor din order är.