020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   TejphållareTejphållare ÖvrigaTejphållare Scotch

   Tejphållare

   Tejphållare - Köpguide

   Har på Kontorsgiganten har vi tejphållare i mängder av olika varianter som gör det enkelt att tejpa. Vi har tejphållare från välkända varumärken såsom Scotch, Burde, Tesa och Staples.  Alla håller högsta kvalitet men utan att det märks på priset. En tejphållare är ett måste på kontoret för att underlätta alla de gånger du till exempel behöver tejpa ihop dokument eller slå in ett paket.

   Tejphållare i flera varianter

   Hos oss hittar du allt från små tejphållare i roliga figurer som passar barn till stora tejphållare för bred tejp som är perfekt till exempel vid en flytt. Oavsett vilken du väljer kan vi garantera att den kommer underlätta när du ska tejpa.

   • Bordsmodell. Tejphållare i en smart bordsmodell som har en helt rak undersida för att kunna stå stabilt på ett bord när du drar loss dina tejpbitar. Kommer i en rad olika storlekar och färger för att du ska kunna hitta den som passar på ditt kontor. Finns även i form av en katt eller hund som gör det extra roligt att tejpa.
   • Handhållen. En liten tejphållare i plast som du enkelt kan ta med dig och passar perfekt både på kontor, i skolan och i hemmet. Den transparenta plasten gör det lätt att se när tejpen håller på att ta slut och det är dags att köpa nya tejprullar.
   • Tejphållare med broms. En handhållen tejphållare med broms som är ett perfekt redskap när du till exempel ska packa och stänga lådor. Passar rullar av olika bredd och har ett stansat skärblad med säkerhetsskydd så inga skador riskerar att ske.

   Kontorsgiganten har allt för kontoret

   Kontorsgiganten har allt för kontoret på ett och samma ställe för att du enkelt ska kunna handla just det som behövs. Med över 50 000 artiklar i vårt varulager kan vi dessutom alltid garantera dig en snabb leverans. Kontakta gärna vår kundservice på telefon eller via mejl om du behöver hjälp med din beställning!

   Ladda mer
   24 av 36